Cadeaus voor boksers en boksfans - Bokshandschoenen
|

Beste bokshandschoenen voor beginners: 2022

Als je een beginner bent in de wereld van boksen en op zoek bent naar de perfecte set bokshandschoenen, zul je zeker een breed scala van bokshandschoenen vinden met verschillende gewichten, stijlen, merken en prijzen. En met zoveel om uit te kiezen, kan het zeker overweldigend zijn om de beste bokshandschoenen voor beginners. Hier zullen we u een gedetailleerde set richtlijnen geven over hoe u de beste bokshandschoenen voor beginners kunt kiezen die perfect bij u passen.

Eenvoudige tips voor het kiezen van de juiste bokshandschoenen

U moet absoluut zeker zijn van de juiste soort handschoenen voor u, om geldverspilling en letsel te voorkomen. Hoewel we u aanraden onze gedetailleerde beoordeling in de onderstaande lijst door te nemen, kunt u ook deze algemene richtlijnen gebruiken om het beste type te kiezen op basis van uw behoeften.

Tips

  • Flexibele handschoenen zijn het meest geschikt voor MMA/Kickboksen (Beste MMA-handschoenen die hier worden beoordeeld)
  • Kies handschoenen met een dikkere vulling als je gefocust bent op tassenwerk
  • Zwaardere handschoenen worden aanbevolen voor sparring (14 oz en hoger)
  • Lichtere handschoenen helpen tijdens wedstrijden (10 oz en lager)
  • Universele trainingshandschoenen zijn de beste keuze als startershandschoenen voor beginners

De beste bokshandschoenen voor beginners moeten comfortabel zijn om te dragen met handwikkels om en moeten ook perfect passen bij je hand, pols en vingers, ze mogen je hand nooit op een bepaalde manier dwingen om te vormen en moeten ook uitstekende dempingseigenschappen hebben. Ze mogen je handen nooit pijn doen na contact met een stoot.

Samenvatting van de beste handschoenen voor beginners

Ontworpen voor vrouwen
Everlast Powerlock klittenbandhandschoenen
$94.00 $78.90

Dit zijn een van de weinige handschoenen die speciaal zijn ontworpen met de slanke handen en polsen van een vrouwelijke bokser in gedachten. Het compacte ontwerp biedt een perfecte mix van bescherming, snelheid en comfort. Deze handschoenen zijn gemaakt voor zwaar zakwerk en helpen je je slagvorm te verbeteren zonder je zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je handen en polsen

Voordelen:
  • Fantastische handschoen voor alle doeleinden
  • Ontworpen voor vrouwen
  • Verschillende kleuropties om uit te kiezen
nadelen:
  • De vulling aan de binnenkant had iets dikker kunnen zijn om langer mee te gaan
Levensduur: Tot 12 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal Koop op Amazon
29-11-2022 16:48 GMT
Het beste voor langdurig gebruik
RDX EGO bokshandschoenen
$34.99

De RDX Ego handschoen is een goede allround handschoen en betrouwbaar voor beginners. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Het product is erg sterk en zal ongetwijfeld lang meegaan. Ze zijn comfortabel, met uitstekend schokbestendig schuim en drukken niet te strak tegen de hand. Wanneer u de handschoen aantrekt, lijkt de polsband misschien vrij dun en minder substantieel dan andere soorten handschoenen, maar de manchet is nog steeds behoorlijk robuust

Voordelen:
  • Zeer betaalbaar voor beginners
  • Sterke vulling voor extra ondersteuning
  • Comfortabel om te dragen
  • Verschillende kleuropties om uit te kiezen
nadelen:
  • Synthetisch leder
  • Had strakker kunnen zijn op het strike point
Levensduur: Gaat tot 13 maanden mee met de juiste zorg en matig gebruik
Bekijk Deal Koop op Amazon
29-11-2022 16:39 GMT
Ideaal voor fitness
Everlast Elite Pro-stijl trainingshandschoenen
$44.99 $37.95

Everlast Elite Pro Style trainingshandschoenen zijn geweldig voor beginners, zakwerk, wanten en fitnesscursussen en hebben Ever Shield- en Ever Cool-technologie. Duurzame duurzaamheid wordt geboden door eersteklas synthetisch leer gemengd met uitstekende afwerking. Een palm van volledig mesh garandeert comfort en ademend vermogen. Hun solide haak- en uiterlijkontwerp helpt een veilige pasvorm te behouden en biedt comfort en bescherming met verschillende raakhoeken



Voordelen:
  • Het mesh-palmgebied geeft meer comfort en ademend vermogen.
  • Vertrouwensbescherming met klittenbandsluiting
nadelen:
  • Moeilijk in te breken
  • Het klittenband had langer mogen zijn
  • Voelt breekbaar bij intensief tasgebruik
Levensduur: Tot 8 maanden bij licht gebruik
Bekijk Deal Koop op Amazon
29-11-2022 16:34 GMT
Beste voor tassen
Rivaliserende bokshandschoenen RB7

De Rival RB7 Fitness Bag-handschoenen zijn een fantastische keuze voor elke beginner die wil beginnen met boksen, omdat ze je uitstekende algemene bescherming bieden in de impactzone en een veilige klittenbandsluiting hebben. Het beste kenmerk van deze handschoenen is naar mijn mening hoe comfortabel het is om tegen elk stuk fitnessapparatuur te slaan, of het nu een zware tas, wanten of een dubbele tas is. Je kunt met een gerust hart slaan!

Voordelen:
  • Handen voelen goed beschermd aan bij impact
  • Verschillende kleuropties om uit te kiezen
  • Waar voor je geld
  • Veilige polsband voor extra bescherming
nadelen:
  • Kan niet worden gebruikt voor sparring
  • Geen echt leer
Levensduur: Gaat tot 9 maanden mee bij matig gebruik
Bekijk Deal Koop op Amazon
Beste unisex
Sanabul Essential bokshandschoenen
$29.99

Dit zijn een geweldig paar handschoenen om je training een kickstart te geven! Het materiaal is doordrenkt met gel, wat de schokabsorptie verbetert tijdens het ponsen van zware tassen. Een eersteklas klittenbandsluitingssysteem biedt fantastische polsbescherming, zodat u zich kunt concentreren op uw vorm en u zich geen zorgen hoeft te maken over harde stoten tijdens de training. Dit is een van de beste instaphandschoenen die we hebben gezien!


Voordelen:
  • Gemaakt met kunstleer materiaal
  • Klittenbandsluiting
  • Gelpadding voor extra comfort en schokabsorptie
  • Waar voor je geld
nadelen:
  • Geen polsbandje beschikbaar
  • Handschoenen kunnen voor sommige gebruikers zwaar aanvoelen
Levensduur: Meer dan een jaar bij matig gebruik.
Bekijk Deal Koop op Amazon
29-11-2022 16:54 GMT
Beste duurzaamheid
Anthem Athletics STORMBRINGER II
$54.99

Deze handschoenen komen als volgende op onze lijst met handschoenen voor beginners. De Anthem Stormbringer II is een stoere handschoen gemaakt van premium volnerf buffelleer. Het biedt voldoende bescherming met een high-impact schuim met driedubbele dichtheid. Deze handschoenen zijn een geweldige combinatie van stijl en inhoud.

Voordelen:
  • Gemaakt van premium kwaliteit buffelleer.
  • Zeer duurzaam
  • 100% geld-terug-garantie
nadelen:
  • Voelt misschien een beetje prijzig in dit bereik
  • Kleuren kunnen vervagen bij gebruik
Levensduur: Tot 12 maanden bij bovengemiddeld gebruik
Bekijk Deal Koop op Amazon
29-11-2022 16:23 GMT
Beste voor beginners
Hayabusa H5 Bokshandschoenen
$99.00

De Hayabusa H5 Bokshandschoenen zijn de ideale bokshandschoen voor beginners. Het biedt een geweldige combinatie van comfort, bescherming, stijl en duurzaamheid. Het heeft een strak vastgemaakte rekbare riem die de beste polsondersteuning biedt. De handschoen heeft ook meerdere lagen vulling voor de handen van beginners. Het is zeer scherp geprijsd voor een premium Hayabusa-look en feel.

Voordelen:
  • Ideaal voor beginners omdat het meerdere lagen vulling heeft
  • Fantastische polssteun
  • Een van de goedkoopste Hayabusa-handschoenen op de markt
nadelen:
  • Niet geschikt voor consistente training
  • Slijtagegevoelig
Levensduur: tussen 8-12 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal Koop op Amazon
29-11-2022 16:20 GMT
Beste allrounder
Liberlupus Bokshandschoenen
$37.99

De meest betaalbare bokshandschoenen voor zowel nieuwkomers als ervaren vechters. De Liberlupus-bokshandschoenen bevatten drie lagen schuimvulling die maximale demping en stressabsorptie bieden, waardoor uw handen en knokkels effectief worden beschermd. Een complete polsband met klittenbandsluiting zorgt voor een stevige, slipvaste pasvorm voor gebruikers. Deze handschoenen zijn uitzonderlijk comfortabel dankzij een ademend gaas dat je een koele ervaring met weinig vocht geeft

Voordelen:
  • De handschoenen zijn ongelooflijk comfortabel en vochtafstotend en hebben een huidvriendelijke nylon voering
  • Gemaakt met hoogwaardige materialen voor bevredigende prestaties
  • Zorg voor een extra veilige pasvorm en bedekking om blessures te voorkomen
nadelen:
  • Er zijn meldingen van ongemak bij langdurig gebruik
  • Handschoenen hebben wat tijd nodig om in te breken
Levensduur: Bij matig gebruik gaan ze 12 tot 16 maanden mee
Bekijk Deal Koop op Amazon
29-11-2022 16:15 uur GMT
Beste voor kinderen
Ringside Youth Pro-stijl trainingshandschoenen
$29.99

Ringside is ideaal voor kinderen of voor mensen met kleinere handen. Ringside handschoenen bestaan al meer dan dertig jaar en het merk is een go-to-place voor de beste boksuitrusting op de markt. Je kunt langer trainen met deze handschoenen die zijn gemaakt van stevig, reinigbaar synthetisch materiaal. Het biedt een volledig omhullend ontwerp en handige klittenbandsluiting die het gebruiksgemak verbetert.

Voordelen:
  • Fatsoenlijke vulling voor bescherming
  • Het taps toelopende polsontwerp is comfortabel
  • Materiaal is gemakkelijk te onderhouden
nadelen:
  • Minder maatopties
  • Beter geschikt voor gym workouts en training
Levensduur: Gaat 6 tot 9 maanden mee bij mild gebruik
Bekijk Deal Koop op Amazon
29-11-2022 16:58 GMT
Beste bescherming
Venum Challenger 3.0
$57.99 $48.83

Venum Challenger 3.0 bokshandschoenen zijn de beste bokshandschoenen voor training omdat ze gebruikers extra bescherming bieden. Het bevat schuim met driedubbele dichtheid voor verbeterde schokabsorptie en verhoogde handbescherming, evenals een ademend intern gaas met betere thermische regulering. Venum 3.0 is een verbeterde versie van Venum 2.0 omdat het 50% betere schokbescherming biedt.

Voordelen:
  • Drie lagen schuimvulling
  • Goede variëteit aan maten en ontwerpen
  • Concurrerende prijzen
nadelen:
  • Voering kan bij regelmatig gebruik afbreken en schilferen
Levensduur: Gaat een jaar mee bij matig gebruik
Bekijk Deal Koop op Amazon
29-11-2022 15:59 GMT

Kortom, zorg ervoor dat u altijd een beetje onderzoek doet voordat u in uw eerste paar bokshandschoenen investeert. Er zijn zeker een aantal echt geweldige die beschikbaar zijn, maar je kunt het beste wat recensies lezen en ze uitproberen voordat je een definitieve beslissing neemt. Alleen omdat een paar handschoenen geweldig zijn voor iemand, wil nog niet zeggen dat ze dat ook voor jou zullen zijn!

Veel Gestelde Vragen

Boksers voelen zich vaak veiliger als ze lichtgewicht handschoenen gebruiken als ze hun vaardigheden eenmaal onder de knie hebben. Bokshandschoenen voor beginners moeten goed passen en toch comfortabel zijn. Zorg ervoor dat je polswikkels hebt, zodat de vingertoppen op de bovenkant van de handschoenen rusten voor een betere bescherming

Bokshandschoenen zijn er in verschillende gewichten (tussen 12, 14, 16 en 18 oz), zodat je kunt doorgaan van focuswanten via zware zakoefeningen tot sparring (meestal 16 tot 18 oz en hoger). Boxers moeten voor een wedstrijd of spar twee gram groter zijn om hun comfort en veiligheid te garanderen. Kies een handschoen van 12 of 14 oz als je op zoek bent naar een goede allrounder om je boksreis te beginnen

Er zijn een handvol opties om de te kiezen beste bokshandschoenen voor beginners hier een aantal van hen geschetst. Hier is een korte lijst van bokshandschoenen voor beginners.

Voor meer details en opties voor beginners, bokshandschoenen lees onze blog

Handschoenen zijn de belangrijkste veiligheidsuitrusting die elke bokser nodig heeft. Vooral voor beginners, het vinden van de beste bokshandschoenen is cruciaal. Handschoenen helpen niet alleen bij het voorkomen van blessures, maar hebben ook een aanzienlijke invloed op de trainingsstandaard.

Het ideale gewicht van je bokshandschoenen hangt af van je maat en van het soort boksen dat je van plan bent te gaan doen. Mannen en vrouwen moeten hun bokshandschoenen kiezen op basis van gewichtsklasse, niet op geslacht of geslacht. Handschoenen van 10 oz zijn bijvoorbeeld ideaal voor kinderen en als je handen klein zijn. Ga volgens de volgende maattabel. Gebruik deze lijst als richtlijn en niet als exacte wetenschap

  • 100-125 lbs: 10 oz bokshandschoenen
  • 125-150 lbs: 12 oz bokshandschoenen
  • 150-175 lbs: 14 oz bokshandschoenen
  • 175+ lbs: 16 oz bokshandschoenen

Boxers moeten voor een wedstrijd of spar één maat (2 oz) groter zijn om hun comfort en veiligheid te garanderen. Als je niet zeker weet of je gaat sparren of gewoon op een bokszak gaat trainen, begin dan met een handschoen van 12 of 14 oz voor een solide universele maat

Overweeg deze vijf dingen voordat je handschoenen voor beginners kiest. 

  • Type bokshandschoen
  • Materiaal of kwaliteit 
  • Grootte van handschoenen
  • Gewicht van handschoenen
  • Handschoenen sluiting
  • Bokshandschoenen kunnen worden gesloten met klittenband of veters. Voor oefenen met zware tassen en sparren worden handschoenen met klittenband geadviseerd.

Er zijn een paar handschoenmerken die speciaal zijn ontworpen met de slanke handen en polsen van een vrouwelijke bokser in het achterhoofd. Ze hebben een compact ontwerp en bieden een perfecte mix van bescherming, snelheid en comfort. We raden ten zeerste aan Everlast Powerlock-handschoenen die zijn getest en geliefd bij vrouwelijke boksers

Ja! Maar zorg ervoor dat je weet dat ze deze handschoenen nodig hebben. Als u op zoek bent naar meer opties, neem dan een kijkje op onze Beste bokscadeaus lijst

MMA-handschoenen zijn verschillend ontworpen en je moet de juiste handschoenen kiezen voor de juiste sport. U vindt een volledige lijst van MMA-handschoenen beoordeeld hier

Misschien vind je het ook leuk om te lezen:

Vergelijkbare berichten

BoxingGlovesReviews is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma. U steunt onze kleine operatie door via deze website te kopen, aangezien wij een klein percentage van de omzet krijgen. Dank je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.