CLETO REYES professionele vechthandschoenen
|

Beste Cleto Reyes Boksproducten: 2022 Review

Stel je voor dat je een F1-coureur hebt die ook een bekwame ingenieur is! Hij zal met zijn kennis van de sport de beste motoren kunnen bouwen. Cleto Reyes Castro creëerde een legendarisch merk door zijn vaardigheden als bokser te combineren met zijn talent voor het maken van uitzonderlijke lederwaren. Dit is een van de meest bewonderde en erkende namen in de bokswereld. Dit Mexicaanse boksbedrijf staat bekend om het produceren van eersteklas bokshandschoenen en gevechtsuitrusting. Dit bedrijf exporteert enkele van de meest geavanceerde boksuitrustingen ter wereld. De familie Reyes bezit en exploiteert een bedrijf in Mexico waar ze hoogwaardige producten produceren die door verschillende wereldkampioenen zijn gebruikt.
Van het vervaardigen van veterhandschoenen tot wikkelhandschoenen voor sparren, hoofddeksels tot trainingstassen en t-shirts, ze hebben een grote collectie uitrusting. We hebben een lijst samengesteld met de beste Cleto Reyes-boksproducten in verschillende categorieën om uw aankoopbeslissing gemakkelijker te maken. Als je een boksfanaat bent en een Reyes-fan zoals sommigen van ons, dan is dit bericht alles wat je nodig hebt om je sporttas te vullen met de beste Cleto Reyes-boksproducten.
Marcos Maidana, Manny Pacquiao, Juan Marquez, Amir Khan en vele andere beroemde vechters hebben deze handschoenen gedragen. Het is tijd voor jou om je reis naar grootsheid te beginnen!

Beste boksproducten: Cleto Reyes

Beste bokshandschoenen
Beste Cleto Reyes bokshandschoenen met veters
$198.49

De Cleto Reyes Lace Up Bokshandschoenen hebben een extra lange manchet voor veiligheid en zijn gemaakt met traditioneel Mexicaans vakmanschap. Gemaakt met de beste materialen onder supervisie van de hoogste kwaliteit, en robuuste, duurzame schuimvulling om u een geweldige bescherming te bieden.

Duimen die zijn bevestigd, verminderen de kans op duimletsel en voorkomen oogletsel. De handschoenen zijn perfect om het hoogste niveau van comfort en bescherming te bieden voor sparring, bokszakoefeningen en training.

Met nylon waterafstotende voering, die ook voorkomt dat vocht de demping binnendringt, is de handschoen perfect geschikt voor maximaal comfort.


Voordelen:
  • Geweldig voor amateurtraining
  • Ontworpen om geur veroorzaakt door zweet te voorkomen
nadelen:
  • Niet erg duurzaam, vooral niet voor intensieve training
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 11:28 pm GMT
Beste hybride handschoenen
Beste Cleto Reyes hybride handschoenen
$149.49

Je knokkels krijgen de ondersteuning die ze nodig hebben en een geweldige impact bij elke stoot dankzij de duurzame latexschuimvulling van de Cleto Reyes hybride bokshandschoenen.

De waterafstotende voering behoudt het gewicht van de handschoen en voorkomt dat er vocht in de vulling komt. Je handen blijven stevig op hun plaats en hebben een uitstekend comfort dankzij de goede pasvorm van het interieur.

Bovendien zorgt de polssteun ervoor dat u veilig oefent door te voorkomen dat uw hand buigt en schade oploopt. Een stevige en betere afstelling wordt geboden door de handgemaakte leren band met klittenbandsluiting en veter.

Voordelen:
  • Goede kwaliteit en pasvorm
  • Zeer lichtgewicht
nadelen:
  • Niet ideaal voor ruw of intensief gebruik
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 11:15 pm GMT
Beste hoofduitrusting
Beste Cleto Reyes-hoofduitrusting
$154.49

De Cleto Reyes Headgear is een van de beste bokshoofddeksels die je kunt kopen. Traditioneel gemaakt met latexschuimvulling en volledig rundleer om maximaal comfort en duurzaamheid te bieden, terwijl u dat brede gezichtsveld krijgt.

De Cleto Reyes Headgear is gemaakt om zelfs de meest bekende jagers ter wereld te beschermen. Het best passende hoofddeksel voor wangbescherming heeft een driepunts anatomische pasvorm die volledig is gemaakt om perfect op uw hoofd te passen.

Veel deelnemers, vooral ervaren boksers, houden van dit ontwerp van Cleto Reyes omdat ze hierdoor goed kunnen zien en zien tijdens wedstrijden. Met een kinriem, veter en klittenbandsluiting kan hij van boven en van achteren worden versteld voor een betere positionering.

Voordelen:
  • Een van de beste producten op de markt voor volledige hoofdbescherming
  • Comfortabel om te dragen en gegarandeerd strakke pasvorm
nadelen:
  • Het vinden van de juiste maat kan een probleem zijn
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 11:11 pm GMT
Beste boksschoenen
Beste Cleto Reyes-boksschoenen
$119.49

Het dragen van het juiste schoeisel van Cleto Reyes verhoogt het comfort, de prestaties en vooral het voorkomen van blessures aanzienlijk. Boksen kan de voeten, enkels en benen zwaar belasten. De meeste schoenen van Cleto Reyes zijn gemaakt van rubber, leer of plastic.

De Cleto Reyes-boksschoenen zijn lichtgewicht schoenen die speciaal zijn gemaakt voor boksen. Ze zijn ontworpen met behulp van strenge kwaliteitscontroles en geavanceerde technologieën. De boxer is veel stabieler doordat hij een polyurethaan binnenzool heeft en een lichtgewicht rubberen zool.

Met behulp van een traditioneel systeem zorgen de brede bovenkant en veters voor een comfortabele pasvorm en verminderen ze de buigspanning. Ze hebben een koord aan de voorkant, een ritssluiting aan de zijkant en een afgeronde punt. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals suède en leer.

Voordelen:
  • Lichtgewicht antislip rubberen zool geeft je meer vertrouwen om vrij te bewegen
  • De constructie van suède en leer zorgt voor een langere weerstand
nadelen:
  • Niet beschikbaar voor grotere voeten
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 10:58 pm GMT
Beste boksbandages
Beste Cleto Reyes Boksbandages
$52.99 $49.49

Het maakt niet uit wat voor soort oefening je doet, je moet altijd handbandages gebruiken wanneer je een paar handschoenen draagt om ervoor te zorgen dat je altijd de beste bescherming hebt. Trainingsbandages en professionele bandages zijn de twee belangrijkste categorieën bandages gemaakt door Cleto Reyes.

Onder je bokshandschoenen vormen de Cleto Reyes Boksbandages de ideale verdedigingslaag. Je kunt deze bandages om je polsen wikkelen om jezelf de meeste stabiliteit en een precieze pasvorm te geven die om je pols past.

Deze bandages zijn gemaakt van katoen en polyester en bieden optimale knokkelbescherming. Ze zijn wasbaar in de machine, wat het onderhoud gemakkelijk maakt

De brede elastische bandafstelling voor de pols en extra lengte zorgen voor een op maat gesneden snit. Alle sporten die hand- en polsbescherming vereisen, zouden zeker deze geweldige Cleto Reyes-bandages moeten gebruiken.

Voordelen:
  • Gelpads bieden echt goede knokkelbescherming
  • Goede lengte en breedte zorgen voor een aangepaste pasvorm
nadelen:
  • Extra breedte kan een probleem zijn voor mensen met kleine, slanke handen
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 10:43 pm GMT
Beste compressiebandages
Beste Cleto Reyes compressiebandages
$19.49

Een stevige pasvorm wordt mogelijk gemaakt door de Cleto Reyes Compression Handwraps. Wordt geleverd met een gemakkelijke klittenbandsluiting en een flexibele pasvorm die druk uitoefent op de hand. Bovendien is de stof die wordt gebruikt om deze handbandages te maken rekbaar en oefent het druk uit op de hand, waardoor een stevige pasvorm mogelijk is.

Gemaakt van katoen en latex, met deze bandages kun je je polsen enorm ondersteunen en je handen beschermen. Doordat deze bandages meerdere keren hergebruikt kunnen worden, kunnen ze in de wasmachine gewassen worden.

Voordelen:
  • Kan meerdere trainingen duren
  • Flexi-stof zorgt voor een strakke maar comfortabele pasvorm
nadelen:
  • Een beetje duur
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 10:38 pm GMT
Beste sporttas
Beste Cleto Reyes sporttas
$49.49

Je uitrusting in de sporttas hebben is een geweldige manier om je voor te bereiden op je trainingsdagen. Cleto Reyes-tassen passen goed bij je, bevatten extra vakken voor schoenen of vochtige spullen en zijn compact en licht genoeg voor je woon-werkverkeer.

De Cleto Reyes Gym Bag biedt een superieure afwerking en is slijtvast en robuust. Het heeft een organisatievak aan de voorkant met een grote ritssluiting. Dankzij de verstelbare, comfortabele en gewatteerde schouderriem die je de hele dag kunt dragen.

Met het Cleto Reyes-logo en een geborduurd Champy-insigne, is het originele ontwerp op zwart en rood nylon. Een grote capaciteit, gewatteerde handgrepen en talloze multifunctionele compartimenten met ventilatiegaten voor je schone spullen maken het comfortabel om alles wat je nodig hebt in één tas te dragen.

Voordelen:
  • Geweldig voor ruw gebruik, omdat de bodem- en zijpanelen zijn gebouwd voor slijtvastheid
  • Gevoerde handgrepen maken het gemakkelijk te dragen
nadelen:
  • Misschien niet ideaal voor het vervoeren van natte voorwerpen
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 10:34 pm GMT
Beste T-shirt
Beste Cleto Reyes T-shirt
$23.75

De Cleto Reyes-bokskleding biedt een verscheidenheid aan extra voordelen naast het helpen je geest voor te bereiden op een trainingsoefening. U moet de voordelen kennen van het gepast kleden voor het sporten om u te helpen begrijpen hoe belangrijk het is om de beste boksuitrusting te kiezen.

Het Cleto Reyes boks katoenen t-shirt wordt aangeboden in twee kleuren: zwart en wit. Een enorm Cleto Reyes-logo is op de achterkant gezeefdrukt en Cleto Reyes' rode bokshandschoen-cartoonafbeelding is op de linkerborst gezeefdrukt.

Deze katoenen T-shirts zijn perfect voor vrijetijds- of trainingskleding. Voor degenen die het dragen, staat het Cleto Reyes-t-shirt voor grote kracht die de uitdagende reis van een kampioen bevordert. Deze t-shirts zijn er voor zowel dames als heren.


Voordelen:
  • Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en zeer comfortabel om te dragen
nadelen:
  • Niet geweldig voor mensen die zwaar zweten
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 10:30 pm GMT
Beste boksbroek
Beste Cleto Reyes-boksbroek
$44.99 $39.49

Een van de meest comfortabele boksbroeken zijn deze boksbroeken. Voor het beste in functionaliteit en mode is 100% satijn polyester handgemaakt in de Cleto Reyes Boxing Trunks.

Deze boksbroek wordt geleverd met geborduurde Cleto Reyes-labels aan de voor- en achterkant. Een elastische taille zorgt voor een betere pasvorm rond de liesbeschermer. Met internationale beenspleten zonder beperkingen, zijn ze ongewoon ruim en lang van snit.

Voordelen:
  • Voelt comfortabel aan om te dragen
  • Goede kwaliteit polyester satijnstof
  • Sluit mooi aan rond de taille en snijdt niet in je huid
nadelen:
  • Het vinden van de juiste maat kan een probleem zijn
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 10:27 pm GMT
Beste boksshirt
Beste Cleto Reyes boksshirt
$23.49

Elke keer dat je het lichtgewicht polyester Cleto Reyes boksshirt draagt, minimaliseert het overmatig zweten en voelt het ademend aan. Bovendien zorgt het ervoor dat je vrij kunt bewegen tijdens het sporten. Het heeft de klassieke pasvorm en het Cleto Reyes-logo.

Je kunt je zo vrij mogelijk bewegen terwijl je dit shirt draagt, zonder dat je hoeft te stoppen met wat je aan het doen bent. Het kan ook cadeau worden gedaan aan iemand die dol is op mouwloze shirts. Je kunt dit shirt zowel voor heren als dames kopen.

Voordelen:
  • Klassiek Cleyto Reyes-ontwerp
  • Ademende stof
  • Goed voor mensen die veel transpireren
nadelen:
  • onderhevig aan slijtage
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 10:20 pm GMT
Beste focushandschoenen
Beste Cleto Reyes Focus Mitts

De manier waarop coaches de kussens vasthouden is aanzienlijk veranderd als gevolg van de focushandschoenen in gebogen stijl, die Ringside voor het eerst in de VS introduceerde. Deze handige trainingstools, de focus mitts, hebben inmiddels een eigen versie gekregen van Cleto Reyes.

De kap van het handcompartiment beschermt de vingers tegen terugtrekken of vastlopen, en de ingebouwde curve houdt de onderarm en pols van de coach in een comfortabelere houding.

Voordelen:
  • Gebouwd met leer van hoge kwaliteit
  • Comfortabel om te dragen
nadelen:
  • Enigszins duur in vergelijking met andere opties op de markt
Bekijk Deal Koop op Amazon
Beste stootschild
Beste Cleto Ryes slagschild
$179.99

Het Cleto Reyes Punch Shield is fantastisch voor coaching, stootoefeningen en het verbeteren van mobiliteit en coördinatie. Met de hand gemaakt van eersteklas leer voor het hoogste niveau van stressabsorptie en niet-vervormende lichtgewicht demping.

Het beste niveau van schokabsorptie wordt geleverd door het drie-inch schuim dat is gebruikt om dit stootschild te maken. Het ponsoppervlak heeft een diameter van 16 inch.

Voordelen:
  • Duurzaam en lichtgewicht
  • Langdurig
nadelen:
  • Kan geen harde stoten verdragen
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 10:00 pm GMT
Beste bokszak
Beste Cleto Reyes bokszak
$579.99

De Cleto Reyes Bokszak is gebouwd met de beste componenten en is gebouwd om lang mee te gaan. Je training wordt enorm verbeterd door deze bokszakken, waarmee je je reflexen, uppercuts en stoten kunt oefenen.

U kunt de juiste vorm en maat kiezen uit de verschillende beschikbare maten voor uw training om uw kracht en snelheid te verbeteren.

Voordelen:
  • Een van de beste kleine zware tassen
  • Gemaakt met leer
nadelen:
  • De stof kan na enige tijd loslaten
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 10:03 pm GMT
Beste dubbele eindzak
Beste Cleto Reyes dubbele eindtas
$99.49

Verbeter je boksvaardigheden en ga een nieuwe uitdaging aan met de Cleto Reyes Double End Bag. Ze hebben een onderscheidend kenmerk dat de strategie en reflexen bij elke aanval verbetert. Het is ontworpen om speciale nadruk te leggen op nauwkeurigheid en timing met de hook-and-jab-slagen.

Voor vloer- en plafondmontage van dubbelzijdige tassen zijn twee wartels en een elastische band vereist. Deze producten worden apart aangeboden. Er is één extra blaas aanwezig.

Voordelen:
  • Geweldig product voor coördinatie en reflexoefeningen
  • Lichtgewicht en eenvoudig te installeren
nadelen:
  • Kan geen zware stoten verdragen, alleen gebruiken voor coördinatieoefeningen
Bekijk Deal Koop op Amazon
11/26/2022 10:08 pm GMT

Over Cleto Reyes: waarom valt het op?

Handschoenen met het merk Reyes werden voor het eerst gebruikt in het jaar 1945 en het merk werd geregistreerd in 1975. De president van het bedrijf, Guillermo Moreno, had het idee om het grootste merk te creëren dat de beste boksuitrusting produceert en dit op de Amerikaanse markt te leveren.
Het bedrijf heeft belangrijke onderscheidingen gekregen, zoals de Nationale Exportprijs van Mexico in 1994. Deze onderscheiding wordt jaarlijks door het Mexicaanse ministerie van Handel en Industrie toegekend aan gerenommeerde Mexicaanse bedrijven.
De producten van Reyes hebben een permanent effect gehad op de geschiedenis van het boksen. Deze producten zijn het favoriete wapen geweest van bokslegendes als Mike Tyson en Muhammad Ali. Wat deze producten onderscheidt, is hun lange geschiedenis van het consistent jaar na jaar leveren van hoogwaardige en geavanceerde producten. Je kunt niet fout gaan met dit merk.

Geschiedenis van Cleto Reyes

De oprichter van Cleto Reyes boksuitrusting was een man genaamd Cleto Reyes Castro. Geboren op 26 april 1920 in Mexico-Stad, midden in de wederopbouwperiode die volgde op een periode van 10 jaar revolutionaire strijd. Vanwege de ontberingen waarmee zijn familie worstelde, ging Cleto op 12-jarige leeftijd het personeelsbestand in in een zadelmakerij waar honkbaluitrusting werd vervaardigd.

In 1936, tijdens zijn lagere schooltijd, werd Reyes' enorme passie voor boksen bijgebracht toen de "Peralvillo Cozumel Arena", recht voor zijn school was. Het was in 1938 dat Reyes deelnam aan zijn eerste amateurgevecht en zijn optreden was zo ongelooflijk dat toeschouwers munten in de ring begonnen te gooien. Helaas was het gevecht zo moeilijk dat hij besloot nooit meer de ring in te gaan. In plaats daarvan koos hij ervoor om de bokshandschoenen te repareren die hij tijdens dit gevecht had gebruikt. Dit was het begin van zijn carrière in de productie van zijn lijn bokshandschoenen.

Cleto Reyes, vervaardigd in Mexico, heeft een opmerkelijke reputatie voor het leveren van hoogwaardige boksuitrusting aan hun klanten. En het is een reputatie die zeker verdiend is. Elk stuk van hun boksuitrusting is authentiek geproduceerd en met de hand gemaakt in zowel Mexicaanse stijl als traditie. Ze zijn een bedrijf dat er trots op is boksers van alle vaardigheidsniveaus unieke en betrouwbare boksuitrusting te bieden die is gebouwd om te bevestigen en ervoor te zorgen dat je op je best presteert.

Cleto Reyes is echt een favoriet bij fans wat betreft hun bokshandschoenen. Zoals eerder vermeld, zijn ze gemaakt in Mexico en zijn ze gemaakt met alleen de allerbeste kwaliteit. Ze zijn handgemaakt en met de hand gestikt, en dat is zeker te zien. Als je bekend bent met deze handschoenen, zul je het ermee eens zijn dat ze geweldig aanvoelen. In feite heeft de overgrote meerderheid van de boksers opgemerkt dat het voelt alsof ze er niet eens zijn. Cleto Reyes bokshandschoenen voelen ongelooflijk natuurlijk aan wanneer je ze draagt, ze passen zich aan je handen aan op een manier die volledig ongeëvenaard is.

Cleto Reyes-handschoenen onderscheiden zich van andere, grotendeels omdat ze eigenlijk "puncherhandschoenen" worden genoemd. Waarom? Duidelijk en eenvoudig omdat er aanzienlijk minder vulling op het knokkelgebied is in vergelijking met andere handschoenen, zoals Everlast, Winning of Grant. Cleto Reyes-handschoenen zijn ook ongelooflijk zacht, je voelt letterlijk je knokkels door de vulling wanneer je ze draagt. Wat natuurlijk betekent dat je veel meer slagkracht hebt, maar minder handbescherming.

Cleto Reyes-handschoenen zijn de favoriete bokshandschoen van boksers als Manny Pacquiao, Juan Manuel Marquez, Kelly Pavlik, Marcos Maidana, Amir Khan en verschillende andere topboksers. Ze zijn vooral populair bij boksers die geen enkele geschiedenis van handproblemen hebben en die bovendien een bovengemiddelde slagkracht hebben.

Zoals eerder vermeld, zullen Cleto Reyes-handschoenen u zeker net genoeg beschermen om totale botbreuk en verstuikingen te voorkomen, terwijl u toch de volledige kracht van uw stoten kunt voelen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Cleto Reyes-handschoenen met een 100% lederen ontwerp en slim ontworpen grip, echt zorgen voor een volledig opwindende trainingservaring die je zeker vele jaren van training zal meegaan. Ze bieden bovendien een groot aantal kleur- en ontwerpopties, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u het perfecte paar vindt dat bij uw unieke stijl past.

Er zijn natuurlijk altijd enkele nadelen aan elk product. En Cleto Reyes-handschoenen zijn zeker geen uitzondering. Hoewel de unieke Mexicaanse stijl van minimale vulling aan de voorkant voor sommige boksers super aantrekkelijk kan zijn, verachten vele anderen het ontwerp evenzeer, volledig afhankelijk van wat ze precies van hun persoonlijke bokshandschoenen willen verwachten. Cleto Reyes trainingshandschoenen staan er ook om bekend dat ze lang meegaan, maar ze hebben ook een extreem lange inloopperiode nodig, wat frustrerend kan zijn voor sommige boksers die verwachten dat hun handschoenen onmiddellijk en moeiteloos zullen presteren.
Er zijn een aantal echt ongelooflijke Cleto Reyes-bokshandschoenen beschikbaar met een aantal behoorlijk uitzonderlijke recensies. De best beoordeelde, best verkochte Cleto Reyes bokshandschoenen zijn als volgt:

Overzicht

Cleto Reyes is een van de beste fabrikanten van boksuitrusting ter wereld omdat ze al meer dan 50 jaar actief zijn, geweldig werk met de hand doen en goede materialen gebruiken.
Al vele jaren produceren ze bokshandschoenen om de handen van kampioenen te beschermen die hun uitrusting hebben gedragen. Het feit dat elk product met de hand wordt vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail, maakt ze zo goed.
Een van de voordelen is dat elk product in zoveel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar is. Er is een variant voor u beschikbaar, of u nu houdt van een vetermodel, een klittenbandsluiting of een andere soort. Aangezien elke vechter zijn eigen voorkeuren heeft als het om handschoenen gaat, is dit niveau van afwisseling zeer welkom.
Omdat het in Mexico is gemaakt en goedkoop in de VS is geïmporteerd, zijn de producten van Cleto Reyes ook een van de meer betaalbare. Als gevolg hiervan krijgen kopers hier een uitstekende deal in termen van waarde en prijs.

Gedetailleerde beoordelingen van Hayabusa-producten

Hayabusa S4 Handschoenen
Bokshandschoenen | Hayabusa

Hayabusa S4 bokshandschoenen: gedetailleerd overzicht

Als je een mixed martial artist bent of een beginnende, halfgevorderde of ervaren bokser die op zoek is naar een zakvriendelijke bokshandschoen van hoge kwaliteit, dan behoren de Hayabusa S4-bokshandschoenen ongetwijfeld tot de beste die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Met de S4-handschoenen zie je ongetwijfeld veel actie. Ontdek wat deze handschoenen zo uniek maakt...

Hayabusa T3 Bokshandschoenen review
Blog | Bokshandschoenen | Hayabusa

Beste Hayabusa T3-bokshandschoenen Review - Bijgewerkt 2022

T3-bokshandschoenen worden erkend als de meest geavanceerde, best presterende en beschermende handschoenen ter wereld en daarom staan ze ook in onze lijst met beste bokshandschoenen - Top 10. De T3 staat bekend om zijn ongelooflijke polssteun en heeft twee in elkaar grijpende banden voor een uitstekende en veilige pasvorm, elke keer weer. Zijn ergonomische…

Hayabusa Kanpeki Elite 2.0 Beoordeling
Bokshandschoenen | Hayabusa

Hayabusa T3 Kanpeki Handschoenen Review

Vechters met geld te besteden moeten de Hayabusa Kanpeki Elite 2.0 bokshandschoenen bovenaan hun verlanglijstje zetten. Er kan veel worden gezegd over de legendarische reputatie van Hayabusa en zijn lijn van MMA-vechtproducten. Je zult Hayabusa vaak horen noemen als een van de beste leveranciers van vechtsportuitrusting in ...

Veel Gestelde Vragen

Cleto Reyes is een geweldige optie als je het al een tijdje doet en je investering wilt verhogen. Ze passen vrij nauw.

Naast Everlast is Cleto Reyes de topfabrikant die professionele boksers wereldwijd als hun primaire uitrusting gebruiken. Zowel Mohamed Ali als Julio Cesar Chavez droegen ze met grote trots en waren altijd lovend over hun instrumenten van het vak

De Cleto Reyes-handschoenen zijn ontworpen om zware schade te weerstaan en zijn samengesteld uit de beste materialen, waaronder veerkrachtig schuim en leer. De polsbeschermers zijn zowel comfortabel als duurzaam dankzij de stevige klittenband of veterkoorden die in de meeste handmaten passen.

De Cleto Reyes-handschoenen hebben een strak design met een elastische manchet aan het uiteinde van de handschoen, zodat u deze gemakkelijk kunt verstellen. Ze zijn ideaal voor oefeningen zoals zware tassen, speedbags en stoothandschoenen.

Hoewel Cleto Reyes absoluut tot de beste behoort, hebben we een door experts beoordeelde lijst gepubliceerd van beste bokshandschoenen in deze artikel hier

Vergelijkbare berichten

BoxingGlovesReviews is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma. U steunt onze kleine operatie door via deze website te kopen, aangezien wij een klein percentage van de omzet krijgen. Dank je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.