| |

Beste kickbokshandschoenen | Topkeuzes voor 2022

In dit bericht zullen we eenvoudig het proces van het kiezen van de beste bokshandschoenen voor kickboksen. Laten we eerst definiëren wat kickboksen is. Zoals de naam al doet vermoeden, is kickboksen een vechtsport die zowel schop- als stoottechnieken bevat om je tegenstander te bestrijden. In tegenstelling tot MMA (Mixed Martial Arts) is kickboksen vechten in stand-up stijl en zijn er geen technieken op de grond, dus er is niet zoveel focus op worstelen als bij MMA (MMA-handschoenen hier beoordeeld). De sport wordt steeds populairder, vooral onder fitnessliefhebbers vanwege het veelzijdige karakter en de behoefte aan snelle manoeuvres.

Er zijn verschillende manieren om te trainen voor kickboksen. Sommige kickboksscholen gebruiken alleen zware tassen of pads of laten leden schoppen en stoten in de lucht terwijl ze cardio-oefeningen doen. Andere clubs zullen meer vechttechnieken toepassen omdat ze meer gericht zijn op gevechten of competities. Of je nu kiest voor kickboksen voor fitness of als een serieuze sport, het enige dat beide gemeen hebben, is de behoefte aan de beste beschermende uitrusting.

Handschoenen zijn cruciaal voor handbescherming en om uw sparringpartner te beschermen tegen stoten. Wanneer je iemand met je blote handen slaat, loop je het risico je hand te bezeren en veel schade aan te richten. Nu je een idee hebt over het belang van handschoenen, duiken we meteen in onze goed onderzochte lijst met beste kickbokshandschoenen.

Onze topkeuzes voor kickbokshandschoenen (overzicht)

Verschillende soorten kickbokshandschoenen

Het kiezen van de juiste handschoenen kan intimiderend zijn, omdat er verschillende soorten handschoenen zijn die speciaal zijn ontworpen om verschillende aspecten van de sport te ondersteunen. Hier is een kort overzicht van die verschillende aspecten en hoe de handschoenen voor elk anders zijn ontworpen

Opleiding

Zoals bij elke sport, is training een continu proces om je vaardigheden te leren en te verbeteren. Training voor kickboksen omvat zwaar zakwerk, padwerk en partnersparringoefeningen. U wilt doorgaans een ideale combinatie van bescherming, comfort en prestaties in de handschoenen die u kiest. Trainingshandschoenen zijn ontworpen met deze aspecten in gedachten, dus de meeste trainingshandschoenen hebben extra vulling. Ze zijn ontworpen om de optimale balans tussen bescherming en prestaties te bieden. Trainingshandschoenen hebben ook extra vulling om je knokkels te beschermen en een klittenbandsluiting voor polsstabiliteit. Dit betekent ook dat ze gemakkelijk kunnen worden gedragen en verwijderd. Deze handschoenen zijn meestal gemaakt van echt leer om hun levensduur te verlengen en frequente vervanging te voorkomen.

Tassen

Hoewel trainingshandschoenen kunnen worden gebruikt voor zakwerk, geven sommige atleten de voorkeur aan gespecialiseerde handschoenen voor zakwerk. De focus van het tassenwerk ligt op vorm en techniek. Boxers zullen profiteren van de feedback die ze krijgen tijdens het boksen en hun vorm corrigeren. Zoals je je kunt voorstellen, is het met dik gevoerde handschoenen bijna onmogelijk om feedback in je handen te krijgen. Handschoenen die zijn ontworpen voor tassen zijn zeer minimalistisch van aard om feedback te verbeteren. Neopreen is het materiaal bij uitstek en de meeste handschoenen hebben een dunne vulling en minimale polssteun.

Sparren

Deze handschoenen onderscheiden zich van trainingshandschoenen door de zachtheid van het gebruikte materiaal. Het doel van sparren is om je te concentreren op je techniek zonder schade toe te brengen aan je sparringpartner. Sparringhandschoenen zijn ontworpen voor veiligheid. Ze hebben allemaal een zachtere vulling en zijn zwaarder dan trainingshandschoenen om de impact te verminderen en toch goede knokkel- en polssteun te bieden.

Wedstrijd

Zoals je je kunt voorstellen, zijn handschoenen voor wedstrijden streng gereguleerd. Het is belangrijk dat je handschoenen krijgt die aan alle wedstrijdeisen voldoen, anders riskeer je diskwalificatie. Deze handschoenen zijn stijver dan sparring-/trainingshandschoenen om de impact op je tegenstander te vergroten. Ze hebben een vetersluiting in plaats van een klittenband die vaak wordt gezien bij trainingshandschoenen.

In deze beste lijst hieronder hebben we enkele van de beste handschoenen die momenteel op de markt zijn beoordeeld om uw aankoopbeslissing eenvoudiger te maken.

Beste kickbokshandschoenen

Ideaal voor professionals
Cleto Reyes kickbokshandschoenen
$179.49

Deze handschoenen worden geleverd met dezelfde hoge kwaliteit en vakmanschap die we van Cleto Reyes gewend zijn. Het is een paar klassieke handschoenen met een betrouwbare leren riem met klittenbandsluiting voor een stevige en snellere aanpassing. Het biedt extra vulling in het stootgebied voor betere bescherming en voelt zeer premium aan wanneer je het draagt, omdat het is gemaakt van echt geitenleer

De bijgevoegde duim helpt oog- en duimletsel te voorkomen tijdens het sparren. Waterafstotende voering aan de binnenkant voorkomt dat er vocht in de vulling komt, waardoor de levensduur wordt verlengd

Voordelen:
  • Demping van het perforatiegebied van 1/2 inch verbetert de bescherming
  • Geproduceerd met behulp van de hoogste normen van leer en alle materialen.
  • Door de waterafstotende nylon voering kan er geen vocht in de vulling komen.
nadelen:
  • Kan zwaarder aanvoelen dan andere handschoenen
  • Langere inlooptijd
  • Duur
Levensduur: 16-18 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal
11/25/2022 07:45 pm GMT
Beste veiligheid
Hawk Bokshandschoenen : Unisex
$21.99 $19.99

Hawk Bokshandschoenen zijn een van de best aanbevolen handschoenen voor kickboksen. De pols wordt vastgezet met een klittenbandsluiting, waardoor het aan- en uittrekken eenvoudiger wordt. Deze handschoenen geven een dikke laag schuim voor ondersteuning en schokabsorptie terwijl je sterkere stoten uitdeelt. Een waterdichte voering en ventilatiegaten zijn ook inbegrepen, zodat je handen droog en comfortabel blijven. De handschoenen zijn comfortabeler omdat je vuist en knokkels goed gepositioneerd zijn.

Voordelen:
  • 5 jaar vervangingsgarantie
  • Zware zakhandschoenen met duimvergrendelingsfunctie voor veiligheid
  • Geweldige pasvorm voor zowel mannen als vrouwen
  • Zeer betaalbaar
nadelen:
  • Niet aanbevolen voor mensen met grote handen
  • Meldingen van kussen dat uit het knokkelgebied beweegt tijdens intensief gebruik
Levensduur: Minder dan 12 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal
11/25/2022 07:50 pm GMT
Waar voor je geld
Trideer Pro Grade Bokshandschoenen
$27.99 $19.99

Een van de meest stevige handschoenen die je voor deze prijs kunt vinden. Het heeft een stevige hoes van synthetisch leer en een voorgebogen, nauwsluitend ontwerp met een krachtige handpalm voor uitstekende duurzaamheid en prestaties. Het synthetische leer kan meerdere ronden doorstaan, zelfs als het niet aan dezelfde normen voldoet als echt leer

Bovendien hebben deze handschoenen een volledige polsband die om hen heen wordt gewikkeld om ze veilig te houden tijdens inspannende oefeningen. Het enige dat echt opviel, was het gemak waarmee deze handschoenen kunnen worden schoongemaakt, je hebt alleen een natte handdoek en wat zonlicht nodig.

Voordelen:
  • Betaalbare prijs
  • Ergonomisch ontwerp voor mobiliteit
  • Voldoende bescherming door meerdere lagen kunstleer
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden
nadelen:
  • Vulling voelt hard en dun aan
  • Bezwijkt gemakkelijk voor slijtage
Levensduur: minder dan 8 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 21:24 GMT
Ontworpen voor vrouwen
Century Strive-handschoenen: ontworpen voor vrouwen
$49.99

De kickbokshandschoenen van Century Strive worden steeds populairder bij klanten. Dit zijn een van de weinige handschoenen die in de machine kunnen worden gewassen, wat een enorme meerwaarde is voor serieuze boksers omdat het de geur onder controle houdt. Een ander groot voordeel van deze handschoenen is dat ze speciaal zijn ontworpen voor de smalle en langere pols van een vrouw, waardoor het stootcomfort wordt verbeterd.

Je krijgt ook 10 verschillende ontwerpen om uit te kiezen, dus waar wacht je nog op?


Voordelen:
  • Speciaal ontworpen voor vrouwen
  • Machinewasbaar en gemakkelijk te onderhouden
  • Tien verschillende ontwerpopties om uit te kiezen
  • Snel polsomslagontwerp maakt het gemakkelijk om de handschoenen aan en uit te trekken
  • Meerlaagse schuimvulling voor schokabsorptie en bescherming
nadelen:
  • Sommige gebruikers hebben klachten over de stijfheid van deze handschoenen
  • knokkelbescherming kan worden verbeterd
Levensduur: 16-18 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal
11/25/2022 08:10 pm GMT
Beste allrounder
Anthem Athletics STORMBRINGER II leren bokshandschoenen
$54.99

Deze schoonheden zijn handgemaakt, in kleine batches, echt lederen handschoenen en zijn geweldig voor zowel ervaren boksers als beginners. gebouwd met trimpeldichtheid, high-impact schuim zorgt ervoor dat het krachtige slagen ondersteunt en lang meegaat.

De klittenbandsluiting, mesh-paneel en versterkte stiksels zorgen allemaal voor uitzonderlijke ventilatie. Je kunt al je kracht gebruiken zonder pijn te doen vanwege de extra vulling op je duim. Je pols krijgt ook meer bescherming, wat zorgt voor een betere coördinatie.



Voordelen:
  • Het beste voor allround training
  • De stevige vulling geeft uitstekende bescherming
  • Gemaakt met echt leer
nadelen:
  • Meldingen van snelle kleurslijtage
  • Naaien voelt goedkoop aan voor de prijs
  • Duur in vergelijking met andere vergelijkbare handschoenen op de markt
Levensduur: minder dan 12 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal
25-11-2022 23:35 uur GMT
Beste prestaties in zijn klasse
Hayabusa T3 Kanpeki Handschoenen : Unisex
$189.00

Met deze handschoenen kun je niet fout gaan als je op zoek bent naar betrouwbare trainingsprestaties. Hoewel dit handschoenen zijn voor experts, atleten van elk vaardigheidsniveau kan ze gebruiken.

Deze handschoenen, die geschikt zijn voor alle geslachten, zijn niet jouw typische kickbokshandschoenen. Voor kickbokshandschoenen gebruiken andere producenten slechts een enkele laag leer, maar Hayabusa heeft vijf panelen gemaakt die de rug van je hand bedekken en je ongetwijfeld de leiding geeft. Een uitstekende schuimsamenstelling op maat maakt deel uit van het ontwerp. Om de hoogste knokkelbescherming te bieden, zorgt het ervoor dat elke schuimlaag de spanning in alle richtingen absorbeert en verspreidt. Bovendien zal het ontwerp met vier spalken uw pols beschermen en helpen bij het geven van krachtige stoten.



Voordelen:
  • Ideaal voor consistente uitvoeringen
  • Ook geschikt voor zowel mannen, vrouwen als kinderen
  • Dual-X sluiting biedt twee in elkaar grijpende polsbanden die micro-verstelbaarheid bieden en zorgen voor een geweldige pasvorm
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal Volnerfleer
  • Deltra-EG knokkelbescherming bestaat uit een gespecialiseerde technologieschuimsamenstelling die is ontworpen om schokken te absorberen en energie af te voeren
  • Premium-look
nadelen:
  • Breekbare steek op de binnenste polsband
  • Duur
Levensduur: 14-18 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal
11/25/2022 08:15 pm GMT
Goede keuze voor training
Everlast Elite Pro-stijlhandschoenen
$44.99 $39.98

Deze Kickbokshandschoenen van Everlast Elite zijn zeer betaalbaar ook al zijn ze gemaakt van het fijnste leer. Omdat de mesh-palm zo ademend is, kun je er langer mee oefenen!

De Everlast Elite bokshandschoenen zijn voor degenen die hun kickbokspraktijk serieus nemen. Zowel aerobe kickboksen als conventionele bokssessies hebben veel baat bij het gebruik van deze handschoenen. Deze trainingshandschoen heeft altijd schild en altijd coole technologie en is perfect voor zakwerk, wantwerk, fitnesslessen en sparring



Voordelen:
  • Duurzame duurzaamheid wordt geboden door eersteklas synthetisch leer gemengd met uitstekende afwerking.
  • Een palm van volledig mesh garandeert comfort en ademend vermogen.
  • Modern polsbeschermingsontwerp met altijd schild en klittenbandsluiting
  • Stevige pasvorm zorgt voor comfort en bescherming onder verschillende slaghoeken
nadelen:
  • Moeilijk in te breken
  • Klittenband had langer mogen zijn
  • Voelt breekbaar bij intensief tasgebruik
Levensduur: minder dan 8 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal
11/25/2022 08:00 pm GMT
Het beste voor sparren
Fairtex Sparring Handschoenen voor Kickboksen & MMA
$99,99

Deze handschoenen zijn ideaal voor mensen die sterke stoten willen oefenen. De bouwkwaliteit is geweldig en biedt praktisch alles voor een leerling, terwijl het goed genoeg is voor een expert om te gebruiken.

In plaats van het gebruikelijke knokkelgebied, bevindt de vulling zich aan de achterkant, dit maakt het geschikt voor kickboksen.

Deze handgemaakte handschoenen zijn het meest geschikt voor stoten, polsbewegingen, kracht en gevoel, ondanks enkele problemen met de stijfheid van hun vulling



Voordelen:
  • Gebouwd met een drielaags schuimsysteem dat uniek is voor Fairtex voor uitstekende hand- en knokkelbescherming
  • Meer duurzaamheid door Premium kwaliteit leer.
  • Drievoudig omrande extra lange manchet voor meer comfort en polssteun
  • Keuze uit meer dan 15 kleuren
nadelen:
  • Langere inloopperiode
  • Minder vulling rond de knokkels biedt minder bescherming voor de sparringpartner
Levensduur: minder dan 12 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal
11/25/2022 07:56 pm GMT
Beste algemeen
RDX bokshandschoenen
$29.99 $27.99

Deze handschoenen dragen bij aan de reputatie van het merk RDX. Het is niet alleen buitengewoon goed gemaakt, maar het valt ook op door zijn ongewone ontwerp. Deze handschoenen zijn gemaakt van echt leer met een kern van RDX EVA-schuim aan de binnenkant om de schok van herhaald slaan te verminderen.

De X-FOAM-vulling in de handpalm helpt bij comfort, stabiliteit en krachtneutralisatie wanneer verdwaalde kogels dat gebied raken.



Voordelen:
  • Het Kalix Skin leer zorgt ervoor dat deze handschoenen slijtvast zijn
  • Een combinatie van Spongey Blacktop Fabric, Polygonal Fusion Foam, EVA-Lution Sheet en Gel Foam zorgt ervoor dat de handschoenen de impactkracht tijdens de training effectief kunnen verspreiden.
  • DenZo Tron Foam cilindersteun voor duim biedt extra steun & bescherming
  • Goede ventilatie en polssteun
nadelen:
  • Sommige gebruikers vonden de handschoenen aan de zwaardere kant voor zaktraining
Levensduur: 14-17 maanden bij gemiddeld gebruik
Bekijk Deal
11/25/2022 08:05 pm GMT
Ideaal voor beginners
Sanabul Essential Gel Kickbokshandschoenen
$29.99

Sinds 2014 is Sanabul een van de toonaangevende fabrikanten van uitrusting voor vechtsporten, met bekende atleten zoals Michael Bisping en Mike Lee die ze promoten


Deze Sanabul-handschoenen zijn uitstekende trainingshulpmiddelen voor zowel lerende als ervaren atleten, maar ik zou ze niet aanraden als je een professionele atleet bent. Kickbokshandschoenen verschillen van traditionele bokshandschoenen doordat ze minder vulling en meer flexibiliteit hebben, waardoor een verscheidenheid aan technieken mogelijk is die boksen niet ondersteunt, terwijl ze toch voldoende bescherming voor de knokkels bieden. 


Voordelen:
  • Een krachtig klittenbandsluitingssysteem zorgt voor ultieme polsbescherming
  • zacht mesh zorgt voor fantastisch ademend vermogen
  • Geweldige kleuropties
nadelen:
  • enigszins breekbaar en kan bezwijken voor slijtage
Levensduur: 14-16 maanden bij gemiddeld gebruik
Bekijk Deal
11/25/2022 07:40 pm GMT

Veel Gestelde Vragen 

Welke handschoenen zijn het beste voor kickboksen?

Onze topkeuzes voor de beste kickbokshandschoenen zijn 1) Cleto Reyes 2) RDX 3) Hayabusa T3. Bezoek voor een meer gedetailleerde beoordeling deze pagina

Is er een verschil tussen bokshandschoenen en kickbokshandschoenen?

Handschoenen die bij kickboksen en boksen worden gebruikt, verschillen vooral in gewicht en flexibiliteit. Rond de vuist van de handschoen zijn bokshandschoenen meer gedempt. Kickbokshandschoenen daarentegen bevatten een dunnere laag vulling, waardoor ze flexibeler zijn

Welk merk bokshandschoenen is het beste?

Hoewel verschillende merken verschillende functies bieden op basis van de eisen van de klant, is onze beste aanbeveling voor allround handschoenen: Volkslied Atletiek STORMBRINGER voor kickboksen. Verwijzen naar deze lijst voor een volledig overzicht van beste bokshandschoenen (westers)

Kan ik Muay Thai-handschoenen gebruiken voor kickboksen?

We raden aan om de juiste handschoenen te gebruiken voor de juiste sport. Er zijn verschillende gevallen waarin atleten die handschoenen gebruiken die niet voor een bepaalde sport zijn gemaakt, zichzelf verwonden door incompatibiliteit. Dat gezegd hebbende, je zou Muay Thai-handschoenen kunnen gebruiken voor kickboksen als je geen andere optie hebt. Het geeft je meer bescherming, maar doet afbreuk aan de polsstabiliteit

Wat zijn de beste kickbokshandschoenen voor beginners?

Wij raden aan Sanabul Essential Gel Kickbokshandschoenen voor beginners

Doe je aan kickboksen?

Ja, kickboksen is een vechtsport die zowel schop- als stoottechnieken bevat om je tegenstander te bestrijden. In tegenstelling tot MMA (Mixed Martial Arts) is kickboksen vechten in stand-up stijl en zijn er geen technieken op de grond, dus er is niet zoveel focus op worstelen als bij MMA

Is kickboksen veiliger dan boksen?

Kickboksen heeft een blessurepercentage van 2,5 per uur, terwijl boksen 17,1 blessures heeft voor elke 100 wedstrijden, waardoor boksen de veiligere van de twee is. Kickboksen is minder veilig dan traditioneel boksen, omdat er naast stoten ook lichaams- en hoofdschoppen worden gebruikt

Wat is het verschil tussen kickboksen en boksen?

Het belangrijkste onderscheid tussen de twee sporten is dat kickboksen het gebruik van beide handen en voeten toestaat, terwijl boksen alleen het gebruik van handen toestaat. In tegenstelling tot boksen, waarbij stoten en blokken worden gebruikt, gebruikt kickboksen zowel stoten als trappen. Kickboksen en boksen verschillen van elkaar in hun benaderingen om slagen te vermijden

Kan MMA-handschoenen worden gebruikt voor kickboksen?

We raden ten zeerste aan om handschoenen te gebruiken die zijn ontworpen voor een bepaalde sport. U vindt de beste MMA-handschoenen hier beoordeeld - https://boxingglovesreviews.com/best-mma-gloves/

Heb je al een paar kickbokshandschoenen? Vertel ons hoe je ze leuk vindt in de comments hieronder.

Vergelijkbare berichten