Beste bokshoofddeksels - Top 10 lijst
| |

Beste bokshoofddeksels 2022: Top 10 merken voor sparring

Of je nu een beginnende boksatleet in de sportschool bent of een professionele MMA-vechter in de achthoek, het hebben van de beste hoofddeksels voor hard sparren/trainen kan het verschil maken. In mijn ervaring is de beste trainingsmateriaal u kunt bezitten, naast uw bokshandschoenen en gebitsbeschermer, is een goed, stevig stuk hoofddeksel. Dus hebben we de TOP 10 Beste hoofddeksels onderstaand.

Als ik zeg "goede hoofddeksels", weet ik dat dat voor veel mensen veel kan betekenen. Voor mij is het beste hoofddeksel licht, stevig en gebouwd om lang mee te gaan; met de juiste zorg gaat een goed stuk een paar jaar mee en bespaart u een paar hersenschuddingen. Helaas hebben veel bedrijven, met de stijgende populariteit van MMA, besloten om geld in te zamelen en hoofddeksels van lage kwaliteit te produceren.

Om er zeker van te zijn dat je de beste stukken voor de beste prijzen krijgt, hebben we een lijst samengesteld met de top tien bokshoofddeksels, gekozen door online beoordelingen en getuigenissen.

Lijst met de beste hoofddeksels voor boksen

Best uitziende
1. Hayabusa T3 Bokshoofddeksels

1. Hayabusa T3 Bokshoofddeksels

$119.00

Een beetje duurder dan de meeste, Hayabusa T3 is misschien niet uw eerste hoofddeksel.

Met een volledig ontwerp en stevige dubbele banden aan de achterkant, blijft dit stuk precies waar je het vastmaakt zolang je wedstrijd doorgaat, en goed zicht en lichtgewicht betekent dat je misschien gewoon vergeet dat je het draagt. Als u bereid bent het extra geld te betalen, zult u merken dat de Hayabusa T3-serie is het waard.

11/29/2022 08:20 pm GMT

2. Hoofddeksels voor wedstrijdboksen aan de ring 2. Hoofddeksels voor wedstrijdboksen aan de ring
$99,99 $81.12

Gemakkelijk de beste bescherming die u kunt kopen, de Ringside Master's wedstrijdhoofddeksels is een geweldig stuk voor harde stotende tegenstanders. Met een mooie dikke laag vulling die zelfs doorloopt tot aan de neus (een zeldzame eigenschap voor bokshoofddeksels), kun je de hele dag schoten naar het hoofd maken en blijven terugkomen voor meer.

Helaas is dit soort bescherming een beetje voorwaardelijk. Als je een vechter bent, is dit het beste stuk dat je ooit zult bezitten; als je graag conservatiever werkt, kan het beperkte perifere zicht een nadeel worden. Dat gezegd hebbende, de Ringside Master's Competition Headgear is nog steeds OK voor de langste, zwaarste training die je jezelf kunt geven.

11/30/2022 06:33 am GMT

3. Titel hoofddeksel (Gel Lava Leather Series) 3. Titel hoofddeksel (Gel Lava Leather Series)
$139.99

Licht, stevig en volledig betrouwbaar, de Titel Gel-trainingshoofddeksel gebruikt een combinatie van schuim en een gepatenteerde gel om de impact te verminderen. Al deze combinaties vormen een stuk hoofddeksel dat slechts ongeveer 10 ons weegt en, in tegenstelling tot Title's Platinum-trainingshoofddeksels, kan worden gedragen in ABA-wedstrijden.

Waar het Gel-hoofddeksel echter tekortschiet, is in dezelfde geest als het vorige model; het glijdt een beetje rond op je hoofd en het biedt vrijwel geen bescherming tegen een rechte stoot op de neus. Als een ander hoofddeksel net te zwaar voor je is, is het Title Gel-model precies wat je zoekt.

11/29/2022 08:23 pm GMT

4. Cleto Reyes traditioneel hoofddeksel (met gezichtsbalk) 4. Cleto Reyes traditioneel hoofddeksel (met gezichtsbalk)
$184.49

Uitstekende driepunts anatomische pasvorm; Klittenbandsluiting aan de achterkant, verstelbare kinriem en veter voor topafstelling.

De lichtgewicht voorstang en latexschuimvulling bieden de bescherming die je nodig hebt en zorgen voor een uitstekend zicht, zodat je je tegenstander kunt zien aankomen. Eén maat past het meest!


11/30/2022 01:48 am GMT

5. Venum Elite Iron-hoofddeksels
$139.99

Kies voor extra bescherming de Venum elite iron headgear, deze is versterkt met schuim met een hoge dichtheid. Het elite iron hoofddeksel is speciaal ontworpen om een goede pasvorm te garanderen. Het bestaat uit veters aan de bovenkant en klittenband aan de achterkant voor een perfecte pasvorm. Comfortabel, lichtgewicht, sterk en efficiënt: het elite iron hoofddeksel is het beste hoofddeksel van het merk. De Hschuim met hoge dichtheid voor optimale schokabsorptie


Bekijk Deal Controleer op Amazon
29-11-2022 17:43 GMT

6. Ring to Cage Deluxe Headger (Full face geltech) 6. Ring to Cage Deluxe Headger (Full face geltech)
$124.95

Scoorde 9,5/10 op Sherdog Gear & Equipment forum beoordelingen

Een uitstekend hoofddeksel dat op de markt verkrijgbaar is

Het R2C Full Face-hoofddeksel biedt geweldig zicht en volledige bescherming van het gezicht. GelTech-voering beschermt tegen directe impact, GelTech-vulling helpt de schok te absorberen en geeft volledig comfort tijdens het dragen van dit hoofddeksel.

Uitstekende, professionele lederen buitenschaal voor langdurig gebruik.

11/30/2022 05:43 am GMT

Beste keuze
7. Winnende hoofddeksels 7. Winnende hoofddeksels
$639.90

Winnende FG-5000 bedekt alles wat je nodig hebt in een hoofddeksel. Een neusbeugel aan de voorkant, superbrede gezichtsgaten voor uitstekend perifeer zicht en enkele van de beste demping die je kunt kopen, betekent dat dit hoofddeksel zo lang meegaat als je wilt.

15-ounce gewicht en slank profiel, ziet er niet uit of voelt niet alsof hij er is.

Hoewel duur, stopt het absoluut alles wat je erop gooit.

11/30/2022 05:41 am GMT

8. Rivaliserende Intellisock-hoofddeksels 8. Rivaliserende Intellisock-hoofddeksels

Klittenband aan de achterkant en kanten bovenkant voor extra veiligheid

Zwaar uitgevoerde, met nikkel beklede kinriemgesp

Microfiber suède voering met d3o-technologie aan de voorkant en zijkanten voor extra bescherming

Anatomisch achterhoofdkussen voor een perfecte pasvorm, elke keer weer

Geborduurde logo's


9. Fairtex-hoofddeksels 9. Fairtex-hoofddeksels
$89.99

Fairtex biedt uitgebreide dekking van het oor, de wang en de kin met meer vulling op het voorhoofd, de wang en de rugband met behoud van een helder zicht. Zacht van binnen maar hard van buiten met een speciale meerlaagse schuimkern met hoge dichtheid.

Voorzien van een verstelbare vetersluiting aan de bovenkant en een verstelbare gewatteerde klittenbandsluiting aan de achterkant voor een veilige pasvorm. Evenals een gebogen kinbeschermer en een windscherm op de oorbeschermer om echte concurrentie te simuleren.

11/30/2022 02:13 am GMT

10. RDX-hoofddeksel (met afneembare gezichtsgrill) 10. RDX-hoofddeksel (met afneembare gezichtsgrill)
$38.99

RDX Headgear is gemaakt van Maya Hide Leather-materiaal dat weigert te splijten, rafelen of scheuren. Het materiaal verzekert de weerstand tegen prestatieverlies. Ideaal voor MMA, Boksen, Kickboksen, Muay Thai en meer.

Tri-platen van schokdempende schuimondersteunende laag. Het is nuttig voor intense schokabsorptie.

Quick-EZ klittenband biedt een veilige en verstelbare pasvorm, waardoor de kans op wegglijden wordt verminderd. Unieke Quick EZ-Strap zorgt voor een stabiele sluiting terwijl deze stevig wordt gestabiliseerd.

11/30/2022 02:12 am GMT

Terwijl je aan het beslissen bent boksuitrusting, vergeet niet om onze recensie te bekijken op boksschoenen om te gaan met je hoofddeksel en handschoenen.

Top 10 hoofddeksels voor boksen

11/29/2022 08:20 pm GMT

Hoofddeksels – Veelgestelde vragen

Laten we dit nu meteen uit de weg ruimen; ja, in de meeste gevallen kunt u uw hoofddeksel niet dragen tijdens een echt gevecht. Dit betekent niet dat u een hoofddeksel van lage kwaliteit moet kopen of helemaal moet weigeren om het tijdens de training te gebruiken. Ook al kun je het niet in een wedstrijd dragen, een goed hoofddeksel maakt bewegen gemakkelijk en natuurlijk en zorgt ervoor dat je niet geblesseerd raakt tijdens lange sparringwedstrijden.

Het is belangrijk om zo goed mogelijk te worden beschermd. Goed gewatteerde 16-ounce handschoenen zijn niet genoeg om u te behoeden voor een harde klap. Het dragen van een hoofddeksel is de belangrijkste manier om hoofdletsel te voorkomen.

Hoewel het dragen van een hoofddeksel tijdens sparringsessies een optie is, zijn wij van mening dat het dragen van een beschermend hoofddeksel een noodzaak is, vooral als u een beginner bent. We willen u eraan herinneren dat het dragen van een hoofddeksel u niet harder mag laten slaan.

Bij een nuttige training krijg je een paar keer een klap op je hoofd. Zonder een goed hoofddeksel raak je geblesseerd. Je raakt geblesseerd, je kunt niet trainen. Je kunt niet trainen, je wordt niet beter. Je bent het aan jezelf verplicht om een goede hoofddeksel te kopen om geen andere reden dan om je zo lang mogelijk te laten oefenen.

Voorkom botsingen met het hoofd, oppervlakkige verwondingen en bloemkooloren door een hoofddeksel te dragen. Een groot voordeel van het dragen van een hoofddeksel is ook dat het je veel vertrouwen geeft tijdens het trainen.

Hoofddeksels kunnen uw zicht verstoren tijdens het vechten of sparren. Het dragen van hoofddeksels kan uw perifere zicht belemmeren, wat uw vermogen om schoten van uw tegenstanders te zien beïnvloedt. Vechters gebruiken hoofddeksels als veiligheidsdeken om hardere stoten op te vangen omdat de pijn wordt verminderd - dit wordt niet aanbevolen. Je bent een groter doelwit vanwege je hoofddeksel, omdat het een omvangrijk stuk is waardoor je hoofd een groter doelwit wordt.

De belangrijkste factoren om in gedachten te houden bij het kiezen van een hoofddeksel zijn de volgende:

  • De meeste zichtbaarheid krijgen – De juiste balans tussen zichtbaarheid en hoofdbescherming is belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw tegenstander kunt zien
  • Zorg voor de meeste ventilatie - Hoofddeksels kunnen u laten zweten, dus zorg voor de juiste ventilatie, zodat u het niet te warm en vermoeid krijgt
  • Kwaliteit versus prijs - Goede hoofddeksels kunnen tussen $100 - $700 kosten, dus zorg ervoor dat u uw budget instelt, maar doe geen concessies aan de kwaliteit van het hoofddeksel
  • Maat en vulling – U moet ervoor zorgen dat u de juiste maat kiest, aangezien hoofddeksels in verschillende maten kunnen worden geleverd (Small, Medium / Regular, Large, X-Large). Hoewel meer vulling meer beschermend kan zijn, moet u ervoor zorgen dat het goed past. Dit is waarom we aanbevelen kopen op Amazon dus je krijgt de mogelijkheid om te retourneren als de maat niet goed past.

Bokshandschoenen en boksschoenen zijn musthaves voor elke bokser. Gebitsbeschermers, punchtrackers, wanten, bokszakken en nog veel meer - bekijk de volledige lijst met beste boksuitrusting hier.

U kunt elk van de bovenstaande hoofddeksels kiezen om cadeau te doen aan uw geliefde of vriend. We raden aan om te controleren welk soort bokshoofddeksel ze het liefste hebben. We hebben ook een lijst met ideeën voor niet-boksende hoofddeksels dat kan worden gebruikt om cadeau te doen.

We hebben een volledige lijst met geweldige bokshandschoenen hierin beoordeeld na. De aanbevelingen zijn voor zowel amateur- als professionele categorieën op basis van WBA-regelgeving

Heb je ervaring met deze stukken, of heb je je eigen top tien bokshoofddeksels? Laat het ons weten in het opmerkingengedeelte.

Vergelijkbare berichten

BoxingGlovesReviews is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma. U steunt onze kleine operatie door via deze website te kopen, aangezien wij een klein percentage van de omzet krijgen. Dank je!

12 Opmerkingen

    1. Bedankt voor de vraag Robin,

      Persoonlijk hou ik niet van hoofddeksels met een neusbeugel, omdat het mijn zicht echt blokkeert. Vooral Cleto Reyes, hun neusbeugel is echt enorm, dus het blokkeert niet alleen het zicht, maar maakt ook je hoofd een groter doelwit, zodat je uiteindelijk meer geraakt wordt dan je normaal zou krijgen als de neusbeugel er niet was. Maar ik ben het gewoon. Ik ben een kleine jongen en beweeg graag veel, dus ik geef de voorkeur aan compacte, lichtgewicht hoofddeksels die mijn bewegingen niet beperken. Dat gezegd hebbende, CR met neusbeugel is goed voor een persoon die niet zo veel beweegt, want dat hoofddeksel is erg groot, goed opgevuld en heeft een goede bescherming.

      1. Ik ben een vechter in het weltergewicht en ik vind het ook leuk om te bewegen. Maar ik brak mijn neus vroeg in mijn boksdagen, dus ik heb bescherming nodig. Zag pacman sparren met het winnende model en het trok mijn interesse, maar het is erg duur. Dus ik ben op zoek naar andere alternatieven? Bedankt voor het snelle antwoord vriend!

  1. Ja ik heb de video gezien. Heel erg bedankt dat je er de tijd voor hebt genomen. Ik zal het Reyes-model proberen. Succes met alles en nogmaals bedankt.

  2. Ik gebruik de Rival Traditional Training Headgear.
    Voors: comfortabel, neemt geen zweet op, dus ruikt niet, geeft niet veel in de vulling, dus neemt stoten goed op.
    Nadelen: Heeft een metalen gesp die je voor elke sparringsessie moet vastplakken en in de gaten moet houden om de handschoenen van de ander niet te scheuren, geeft geen warmte af, zodat je hoofd voelt alsof het kookt.

  3. Hallo!
    Kunt u meer vertellen over de opname van Cleto Reyes Headgear?
    Ja, ik heb gelezen dat het "absoluut de beste bescherming is voor rechte stoten", maar ik wil toch weten of je het "stootgevoel" kunt vergelijken met en zonder dit specifieke hoofddeksel.
    En tweede vraag. Beschermt het tegen rechte stoten meer dan Winning FG 2900 in uw optie/ervaring?

  4. Hallo, kunt u bevestigen welke stoten beter zijn - meesters professional, cleto reyes of de winnende fg2900?
    Ik zag je opmerking dat masters 'de beste bescherming' is, terwijl cleto het beste is voor rechte stoten? In welk geval wat maakt winnen het beste? Net na wat verduidelijking over de relatieve bescherming van elk, bedankt

  5. Ik heb altijd de Top Ten-hoofddeksels gebruikt en moet zeggen dat dit zonder twijfel de beste is die je kunt kopen. De klittenbandsluitingen op de rug en onder de kin maken het gemakkelijk om de maat aan te passen. Een ander ding dat ik leuk vind, is de binnenstructuur met kanalen die het zweet van het gezicht wegvoeren en naar de zijkant van het hoofd afvoeren.
    De man die dit hoofddeksel uitvond was een genie. Het oudste TopTen-hoofddeksel dat ik heb is uit 1987. Hoewel ik dat oude stuk niet meer gebruik, werkt het nog steeds prima en de vulling gaf nooit op. Ik heb sindsdien 2 nieuwe gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.