Beste bokshandschoenen - Competitie
| |

De beste bokshandschoenen van 2022 | Topkeuzes van een expert

Je zou de moeten krijgen beste bokshandschoenen dat valt binnen uw budget om een goede bescherming van uw handen, polsen en knokkels te garanderen. Een goed paar handschoenen kan het verschil zijn tussen een blessuregevoelige bokscarrière en een lange succesvolle. Het kiezen van een goed paar handschoenen kan moeilijk zijn, omdat er tal van aspecten zijn die u moet overwegen voordat u een beslissing neemt. In dit bericht hebben we een door onderzoek ondersteunde lijst samengesteld van onze topkeuzes voor de beste bokshandschoenen in 2022. Deze maken gebruik van hoogwaardige materialen, hebben een stevige constructie en bieden voldoende demping voor optimale hand- en polsbescherming. We hebben geprobeerd de beste handschoenen in verschillende categorieën te beoordelen om uw besluitvormingsproces eenvoudig te maken. Er zijn meer handschoenenopties en gedetailleerde beoordelingen beschikbaar onder de meeste categorieën als je dieper wilt onderzoeken.

Lijst met beste bokshandschoenen

Beste bokshandschoenen (recensies)

Beste algemeen
Hayabusa T3 Bokshandschoenen
$159.00

Hayabusa T3 Bokshandschoenen zijn een van de beste bokshandschoenen die we aanbevelen. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en de beste schuimvulling in hun klasse die ongelooflijke bescherming bieden aan je knokkels en polsen. De polssteun met dubbele riem zorgt ervoor dat uw polsen uitgelijnd en beschermd blijven, zelfs wanneer u slechte stoten uitdeelt. Wat echt opvalt, is de binnenstof die soepel aanvoelt en je handen koel en minder zweterig houdt.

Als je op zoek bent naar een nieuw paar bokshandschoenen die de test zullen doorstaan, dan is de Hayabusa T3 een geweldig paar handschoenen om te krijgen.

Voordelen:
  • Fantastische polssteun
  • Een van de mooiste handschoenen
  • Eersteklas kwaliteit van begin tot eind
nadelen:
  • Ze kunnen behoorlijk strak worden als je ze op handwraps draagt
  • Het kan even duren om erin te breken, omdat het schuim hard is
Bekijk Deal Koop op Amazon
26-11-2022 02:05 uur GMT

<<Lees onze gedetailleerde recensie van Hayabusa T3>>

Beste voor vrouwen
Everlast Elite Pro-stijl trainingshandschoenen
$44.99 $39.98

Everlast is consequent beoordeeld als een van de beste bokshandschoenen door vrouwelijke topboksers. De trainingshandschoenen in Pro-stijl zijn gemaakt voor vrouwen en bieden fantastische polsbescherming voor dunnere handen. Ze zijn zeer comfortabel om te dragen en hebben een ademend gaas dat je handen droog houdt en slechte geurtjes voorkomt. Ze hebben een mooie roze kleur en zien er geweldig uit op je handen. Hoewel deze handschoenen 5-6 maanden meegaan voor iemand die minder dan 2 keer per week oefent, zijn ze niet bepaald duurzaam en gevoelig voor slijtage. Als je net begint met sporten en je wilt een comfortabel en goedkoop paar handschoenen om mee te beginnen, dan is Everlast Elite een goede keuze!

Voordelen:
  • Ontworpen voor vrouwen
  • Opvallend mooi paar handschoenen
  • Gemakkelijk te dragen en te verwijderen
  • Veel waar voor je geld
nadelen:
  • Niet geweldig voor intensieve trainingen
  • Slijtage kan optreden binnen enkele weken na harde zaktraining
Bekijk Deal Koop op Amazon
26-11-2022 12:15 uur GMT
Beste voor sparren
Ring to Cage trainingsbokshandschoenen in Japanse stijl
$189.95

De C-17-variant van Ring to Cage was een van onze favoriete handschoenen voor training. Om deze 2.0 versie van de C-17 een verbetering te noemen is een understatement. Ze hebben het echt uit het park geslagen met deze prachtige nieuwe handschoenen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig rundleer en bieden aanzienlijk verbeterde polsondersteuning in vergelijking met v1.0. Deze handschoenen gaan erg lang mee, zelfs als je elke dag uren traint.

Voordelen:
  • Leer voelt premium aan
  • Stevig als een tank
  • Verbeterde polsondersteuning
nadelen:
  • Enigszins duur in vergelijking met de andere vergelijkbare opties?
  • Nog niet zo lang op de markt
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 22:04 GMT
Beste voor beginners
Hayabusa S4 Bokshandschoenen
$59.00

Elk aspect van deze handschoenen is ontworpen met beginners in gedachten. Van alle functies die we het leukst vonden, is hun polssteun met spalken, waardoor ze ongelooflijk comfortabel zijn om te dragen en de polssteun in hoge mate verbetert. De ergonomisch ontworpen binnenzak in combinatie met extra schuim biedt de beste knokkelbescherming in zijn klasse voor beginners die soms de neiging hebben om te mislukken. Het ontwerp houdt je pols altijd op één lijn. Als je een beginner bent en op zoek bent naar een nieuw paar handschoenen voor training, dan zul je geen beter paar dan de Hayabusa S4 vinden. Je kan niet fout gaan!

Voordelen:
  • Zeer vergevingsgezinde handschoenen en kunnen je beschermen tegen verkeerde slagtechnieken
  • Zeer comfortabel, vooral voor mensen met kleinere handen
nadelen:
  • Niet geweldig voor grotere handen
  • Het duurt langer dan bij andere handschoenen om in te breken
Bekijk Deal Koop op Amazon
26-11-2022 12:00 GMT

< >

Beste kwaliteit
Winnende professionele bokshandschoenen 8oz (zwart)
4.5
$349.00 $249.00

De Japanners nemen kwaliteit serieus en deze handschoenen zijn weer een magisch paar handschoenen van Winning. Het eerste dat opvalt als je deze handschoenen uitpakt, is hoe premium ze aanvoelen. De kwaliteit en zachtheid van het leer, de stevige veters en de elegante polssteun maken deze handschoenen tot een van de beste op de markt. Hoewel ze misschien een beetje zwaar aanvoelen, bieden ze enorme bescherming voor je handen met hun klasse A-vulling. Ze hebben ook een uniek ontwerp voor duimbescherming dat de ogen van de tegenstander en uw duimen beschermt tegen ernstig letsel.

Voordelen:
  • Hoge kwaliteit leer
  • Uiterst comfortabel tijdens gevechten
  • Stevige veters
nadelen:
  • Deze handschoenen zijn vrij duur
  • Extra vulling kan de impact verminderen
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 16:41 GMT
Beste unisex
Hayabusa Marvel Hero Elite bokshandschoenen voor heren en dames
$249.00

Deze handschoenen zijn gemaakt voor Marvel-fans en je hebt een hele reeks Marvel-helden om uit te kiezen. Laat je niet misleiden door het superheldenthema door te denken dat deze handschoenen slechts een collectorsitem zijn. Dit is een serieus paar bokshandschoenen van Haybusa met de beste pols- en knokkelondersteuning in zijn klasse. De dubbele polsbanden bieden geweldige bescherming aan je polsen, vooral wanneer je een aantal van je stoten verkeerd uitdeelt. Deze zorgvuldig handgemaakte handschoenen hebben een premium gevoel en het materiaal waarmee ze aan de binnenkant zijn gevoerd, voelt glad aan. Als je een showstopper wilt zijn in je sportschool of bij het volgende bokstoernooi, zorg dan dat je deze handschoenen bij je hebt!

Voordelen:
  • Een van de weinige handschoenen op de markt voor Marvel-fans
  • Polssteun werkt goed voor zowel mannen als vrouwen
  • Prachtig ontworpen
nadelen:
  • Duur
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 23:59 GMT
Beste Gel
Sanabul Essential Gel Handschoenen
$29.99

Deze handschoenen zijn een van de best verkochte paren op de markt en met een goede reden. Deze handschoenen zijn niet alleen prachtig geconstrueerd om je handen goed vast te houden, maar ze zijn ook doordrenkt met gel om je handen te beschermen tegen harde klappen. U kunt oefenen op de tas of wanten zonder u zorgen te maken over toekomstige schade op de lange termijn. Sommige van onze boksers gebruiken liever Sanabul-handschoenen voor een toernooi om hun handen te beschermen tegen intensieve trainingssessies. De andere dingen die we erg leuk vonden aan deze handschoenen, is het mesh-ontwerp waardoor je handen kunnen ademen en minder zweterig aanvoelen. Als je die harde stoten wilt oefenen, zijn deze handschoenen de beste keuze!

Voordelen:
  • Met gel doordrenkte vulling zorgt voor maximale bescherming
  • Het longitudinale boogontwerp biedt een comfortabele pasvorm
  • Klittenbandsluiting zorgt voor gebruiksgemak
nadelen:
  • Klachten over te strakke handschoenen, vooral bij handwikkels
  • Naaiproblemen gemeld met sommige handschoenen
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 23:50 GMT
Waar voor je geld
Trideer Pro Grade Bokshandschoenen
$27.99 $19.99

Een van de meest stevige handschoenen die je voor deze prijs kunt vinden. Het heeft een stevige hoes van synthetisch leer en een voorgebogen, nauwsluitend ontwerp met een krachtige handpalm voor uitstekende duurzaamheid en prestaties. Het synthetische leer kan meerdere ronden doorstaan, zelfs als het niet aan dezelfde normen voldoet als echt leer

Bovendien hebben deze handschoenen een volledige polsband die om hen heen wordt gewikkeld om ze veilig te houden tijdens inspannende oefeningen. Het enige dat echt opviel, was het gemak waarmee deze handschoenen kunnen worden schoongemaakt, je hebt alleen een natte handdoek en wat zonlicht nodig.

Voordelen:
  • Betaalbare prijs
  • Ergonomisch ontwerp voor mobiliteit
  • Voldoende bescherming door meerdere lagen kunstleer
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden
nadelen:
  • Vulling voelt hard en dun aan
  • Bezwijkt gemakkelijk voor slijtage
Levensduur: minder dan 8 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 21:24 GMT
Beste voor kinderen
Venum Challenger 2.0 bokshandschoenen voor kinderen
$35.99 $28.79

Deze handschoenen zijn gemaakt voor kinderen en zijn net zo goed als de volwassen versie. Gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer en perfect gemaakt voor kleine polsen en handen. Ze passen nauwsluitend en bieden een degelijke vulling, waardoor uw kinderen hun stoten zonder angst kunnen oefenen. Het klittenbandsluitingssysteem is gemakkelijk in gebruik, maar zorgt wel voor een strakke pasvorm.

Voordelen:
  • Premium synthetisch leer
  • Klittenbandsluiting voor gebruiksgemak
  • Biedt goede vulling voor kleine handen
nadelen:
  • Ze zijn moeilijk in te breken en zullen meerdere zaksessies vergen
Bekijk Deal
26-11-2022 01:14 uur GMT
Het beste voor zweterige handen
RDX professionele bokshandschoenen - 8oz/10oz
4.5
$182.50

Als duurzaamheid en bescherming de twee factoren zijn waar je voor gaat, zoek dan niet verder dan de RDX-handschoenen. Ze zijn gemaakt van Maya-leer, wat zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid, weerstand tegen barsten en meer. De IMPEX padding met paardenhaar biedt een fantastische schokbescherming en beschermt je handen en polsen tijdens intense gevechten. Deze handschoenen hebben een klassiek ontwerp met veters van polyester en bieden een goede pasvorm en goede manchetondersteuning. Er is extra vulling voorzien voor duimen, wat erg handig is om jezelf te beschermen tegen onnodig letsel. Het enige dat mij persoonlijk opviel, was hoe droog en koel deze handschoenen aan de binnenkant aanvoelden, zelfs na urenlange training. Een aanrader voor boksers die meer zweten dan normaal. 

Voordelen:
  • Satijnen materiaal aan de binnenkant houdt de handschoenen zweetvrij
  • Elegant ontwerp
  • Extra duimkussen voor betere bescherming
nadelen:
  • Niet alle onderdelen van de handschoenen zijn even duurzaam
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 23:40 GMT
Beste algemeen (12 oz)
Cleto Reyes Bokshandschoenen - 12oz
4.5
$179.99 $166.58

Sinds hun introductie in de bokswereld in een gevecht om het wereldkampioenschap in 1945, Cleto Reyes is al lang een wereldwijd go-to-merk voor zowel professionele als amateur-boksers. Deze handschoenen zijn gemakkelijk een van de beste 12oz-handschoenen die we op de markt zijn tegengekomen. Door met deze handschoenen te trainen, ben je het best voorbereid op je amateurtoernooien. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer en handgemaakt. Deze handschoenen hebben een nauwsluitende gebogen ontwerp van de knokkels waardoor ze zeer comfortabel zijn om mee te slaan na de inloopperiode. Het traditionele veterontwerp zorgt voor een goede pasvorm.

Voordelen:
  • De gewichtsbalans van deze handschoenen is ongelooflijk
  • Biedt een hogere impact door zijn stevigheid
  • Uniek ontwerp zorgt voor comfort tijdens gevechten
nadelen:
  • Langere pauze, vooral voor beginners
  • Stevige vulling kan blessures veroorzaken tijdens de training
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 21:39 uur GMT
Beste allrounder
Anthem Athletics STORMBRINGER II leren bokshandschoenen
$54.99

Deze schoonheden zijn handgemaakt, in kleine batches, echt lederen handschoenen en zijn geweldig voor zowel ervaren boksers als beginners. gebouwd met trimpeldichtheid, high-impact schuim zorgt ervoor dat het krachtige slagen ondersteunt en lang meegaat.

De klittenbandsluiting, mesh-paneel en versterkte stiksels zorgen allemaal voor uitzonderlijke ventilatie. Je kunt al je kracht gebruiken zonder pijn te doen vanwege de extra vulling op je duim. Je pols krijgt ook meer bescherming, wat zorgt voor een betere coördinatie.



Voordelen:
  • Het beste voor allround training
  • De stevige vulling geeft uitstekende bescherming
  • Gemaakt met echt leer
nadelen:
  • Meldingen van snelle kleurslijtage
  • Naaien voelt goedkoop aan voor de prijs
  • Duur in vergelijking met andere vergelijkbare handschoenen op de markt
Levensduur: minder dan 12 maanden bij matig gebruik
Bekijk Deal
25-11-2022 23:35 uur GMT
Beste MMA-training
Fairtex FGV18 Super Sparring MMA-handschoenen
4.5
$69.99

De Fairtex Combat Sparring Gloves zijn een van de mooiste creaties ooit voor MMA-training. Deze handschoenen zijn relatief duur, maar als je op zoek bent naar iets duurzaams voor je training, dan zijn deze zeker een aanrader. Ze worden geleverd met een omhulsel van hoogwaardig leer en bieden volledige bescherming voor sparren en zaktraining. Dit zijn waarschijnlijk de enige handschoenen met een geheel zwarte look en zullen zeker de aandacht trekken in de sportschool. 

We vonden het schuim extra dik, maar niet zo dik dat je bewegingen worden beïnvloed. Hun ergonomische ingebouwde curve in het schuim zorgt voor een goede beweging en bescherming. Het heeft ook een volledig omhullende polsband en een klittenbandsluiting voor extra polsbescherming.

Voordelen:
  • Hoogwaardige lederen schaal van topkwaliteit
  • Extra vulling voor bescherming
nadelen:
  • Niet aanpasbaar
Bekijk Deal Koop op Amazon
26-11-2022 05:25 uur GMT
Beste lederen MMA-competitie
Hayabusa T3 LX lederen MMA wedstrijdhandschoenen
4.5
$129.00

De Louis Vuitton van MMA-handschoenen, de Hayabusa T3 LX lederen handschoenen, zijn gemaakt van hoogwaardig handgemaakt Italiaans leer. Het gaat niet alleen om het uiterlijk, hun premium meerlaagse schuimtechnologie absorbeert zware schokken en biedt de beste bescherming in zijn klasse voor je knokkels en vuisten. Het is ook zeer veelzijdig en stelt je in staat om soepel over te schakelen tussen opvallende en grijpbewegingen dankzij het Y-volar no-shift ontwerp. 

Voordelen:
  • makkelijk om te wisselen tussen zaktraining en sparren
  • Eersteklas uitstraling en gevoel
nadelen:
  • Een van de duurste handschoenen op de markt
Waarde voorstel: Handgemaakt hoogwaardig leer, elk paar handschoenen is uniek
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 23:29 GMT
Beste prijs
Ringside IMF Pro Fight-handschoenen - 12oz
4.5
$105.43

Een van de grootste klachten die boksers hebben over handschoenen met vetersluiting, is de moeite die het kost om deze handschoenen aan te trekken. IMF Pro-vechthandschoenen van Ringside lossen dat zeurende probleem op. Hun innovatieve quick tie tech vetersystemen stellen je in staat de handschoenen aan te spannen met slechts een paar simpele trekjes aan de veter. Gesegmenteerde manchet biedt meer stabiliteit aan de polsen, waardoor je deze ook voor taswerk kunt gebruiken. Pro fight is de eerste professionele vechthandschoen met IMF tech padding. Hoewel ze er niet zo goed uitzien als de Hayabusa, zijn ze echt goed ontworpen en je zult geen spijt krijgen van je aankoopbeslissing. Dit zijn een van de beste handschoenen onder $100 die momenteel op de markt zijn.

Voordelen:
  • Gemakkelijk te dragen veterontwerp
  • Geweldige polssteun
  • IMF tech padding voor betere schokabsorptie
nadelen:
  • Kan lang duren om in te breken
  • Wees voorzichtig tijdens de eerste paar sessies van zakwerk om aan de handschoenen te wennen, anders riskeert u letsel
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 23:25 uur GMT

Koopgids: Bokshandschoenen

Boksen is onmiskenbaar een moeilijke sport, maar het is ook zeer de moeite waard. Als bokser ervaar je ongeëvenaarde spanning en adrenaline.

Boksen is een zeer technische sport en er zijn verschillende elementen om een goede bokser te worden. Ponsen is de meest elementaire en belangrijkste vaardigheid die een bokser nodig heeft. Immers, hoe krachtiger je stoten zijn, hoe sneller je je tegenstander knock-out kunt slaan. Een mooi paar bokshandschoenen is nodig om ervoor te zorgen dat je je stoten kunt uitdelen zonder je zorgen te maken over blessures.

Ook als je net begint met je bokscarrière, is het belangrijk dat je investeert in een goed paar handschoenen. Deze investering zal zich op de lange termijn terugbetalen, aangezien u een lonende carrière zult hebben. Goede handschoenen helpen je niet alleen beter te oefenen en harder te slaan, maar beschermen je sparringpartner ook tegen blessures. Hoewel u het beste paar bokshandschoenen moet kopen, staat prijs niet altijd gelijk aan kwaliteit. U moet andere factoren overwegen voordat u een aankoopbeslissing neemt. Hier zijn enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het nemen van die beslissing:

Wat zorgt voor een geweldig paar handschoenen?

  • Duurzame buitenlaag
    Laten we beginnen met de buitenste laag van de handschoenen. Deze laag is meestal gemaakt van imitatieleer, omdat echt leer duur is en de prijs van de handschoenen zal verhogen. Kunstleer is duurzaam en kan zijn vorm behouden, zelfs als je maandenlang elke dag krachtige stoten oefent. Zorg er ook voor dat de handschoenen stevige stiksels hebben, zodat ze niet uit elkaar vallen terwijl je ze draagt. Een buitenzijde van imitatieleer is niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig te onderhouden. Het enige dat je nodig hebt, is een vochtige doek, waarmee je overtollig vuil en stof gemakkelijk afveegt.
  • Adequate vulling
    Padding is waarschijnlijk het meest cruciale aspect van bokshandschoenen, omdat dit een grote rol speelt bij handbescherming. Je zult een aantal krachtige stoten uitdelen, dus je hebt minimaal drielaagse schuimdemping nodig om de impact te verzachten. Sommige handschoenen hebben een met gel doordrenkte vulling voor extra demping. Het is echter mogelijk dat niet alle expertiseniveaus zo'n geavanceerde vulling nodig hebben, en sommige zijn misschien beter af met niet-gelvulling. Zeer dikke vulling kan soms meer kwaad dan goed doen. Je verliest ook wat feedback in je handen als de vulling te dik is.
  • Comfortabele binnenvoering
    Omdat het vaak in contact komt met je huid, moet de binnenvoering zacht, glad en huidvriendelijk zijn. Een onaangename voering kan wrijving veroorzaken, waardoor de bokser duidelijk ongemak veroorzaakt. U moet ervoor zorgen dat de handschoenen die u kiest een zachte binnenvoering hebben.
  • Ademend vermogen
    Het is van cruciaal belang om uw bokshandschoenen na elk gebruik te luchten om vocht- en geurvorming binnenin te voorkomen. Gelukkig zijn verschillende merken begonnen met het bouwen van handschoenen met een mesh-bekleding om zweet snel af te voeren. Dit voorkomt dat vocht en stank zich ophopen in de handschoenen. Ademende handschoenen voelen comfortabeler aan om te dragen en houden je handen koel en droog tijdens de sessie
  • Voorgebogen ontwerp
    Dit ontwerp is niet te vinden in de meeste merken op de markt, maar veel van onze boxers zijn er dol op. Voorgebogen ontwerp zorgt voor superieur comfort en pasvorm. Dit ontwerp zorgt er ook voor dat de handschoenen op hun plaats blijven zonder te verschuiven tijdens intensieve trainingen. Deze handschoenen voelen bijna aan als een verlengstuk van je arm, wat kan leiden tot verbeterde boksprestaties.

Factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van bokshandschoenen

  • Polssteun 
    Handschoenen zijn ontworpen om niet alleen uw handen, maar ook uw polsen te beschermen tegen verwondingen door vallende voorwerpen. Wanneer je iemand slaat, gaan schokgolven omhoog naar je arm en schouder, door je hand en pols. Hoewel deze schokgolven door uw arm en schouder kunnen worden opgevangen, zijn uw polsen kwetsbaarder en vatbaarder voor verwondingen. Een goed paar handschoenen moet een zeer goede polssteun geven en beschermen tegen stoten. Een klittenbandsluiting in de meeste goede handschoenen biedt polsbescherming en zorgt ook voor een goede pasvorm. Je kunt ook zoeken naar handschoenen met wat vulling in de riem. Dit zorgt voor een extra beschermingslaag voor je polsen.
  • Sluitmechanisme
    De meeste bokshandschoenen zijn uitgerust met een klittenbandsluiting die kan worden aangepast aan uw handen. Deze vorm van sluiting is ook het meest gebruiksvriendelijk. In tegenstelling tot handschoenen met vetersluiting heeft u geen hulp nodig bij het dragen of uittrekken van deze handschoenen. Dit is geweldig als je een nachtbraker bent of een vroege vogel die aan het oefenen is in de sportschool als er niemand in de buurt is. Sommige handschoenen zijn ook uitgerust met een klittenband, waardoor ze heel gemakkelijk te dragen zijn.
  • kleuren
    Hoewel dit misschien het minst belangrijk is om een handschoen te kopen, kan het geen kwaad om een goed uitziend paar handschoenen te kopen. Boxers kiezen graag kleuren die bij hun boksstijl passen. Agressieve jagers kiezen meestal rood of vlammend geel. Strategische vechters kiezen reguliere kleuren zoals zwart, bruin of blauw.

Prijsklasse

De prijs van bokshandschoenen is afhankelijk van merk, maat en kwaliteit. Handschoenen zijn er in alle prijsklassen, maar een goed paar bokshandschoenen kost tussen de $75 en $200. Hoewel de prijs soms de kwaliteit kan bepalen, is dit niet altijd het geval.



Beste boksverhalen

Veelgestelde vragen (FAQ's) over bokshandschoenen

Het beste merk, erkend door zowel professionals als amateurs, is Winning. Hun enige nadeel is dat hun producten ook de duurste zijn. Meer budgetvriendelijke merken die kwaliteitsbokshandschoenen maken zijn Cleto Reyes, Ring naar kooi, Rival, Hayabusa, Twins, Boon, Fairtex, en TOP Koning.

De beste bokshandschoenen voor zakwerk zijn Hayabusa T3, Ring to Cage C-17 (Japanse stijl), en Titel Gel World Bag-handschoenen. Of als het budget het toelaat Winning is altijd de eerste keuze.

De beste beginnershandschoen die je budget niet zal breken en ze plezierig maakt bij alle soorten trainingen, terwijl ze je techniek verbeteren, zijn bokshandschoenen zoals Venum Challenger 2.0, Venum Elite bokshandschoenen, TITLE Boxing Pro Style of Everlast Pro-stijl. Als je echter begint met middelhard sparren, raden we je aan te investeren in een beter paar, zoals die in dit artikel worden genoemd.

Professionals gebruiken meestal de handschoenen van merken door wie ze worden gesponsord, omdat dit is wat het contract vereist. In een bokswedstrijd zou je vechters het vaakst zien dragen Winning, Studiebeurs, Cleto Reyes, Ringside, Rival en Everlast handschoenen.

Handschoenmaten worden gemeten in ounces (Oz). Welke maat handschoen je moet dragen, wordt bepaald door twee factoren: je gewicht en het soort training dat je wilt gaan gebruiken. Het is altijd beter om met je coach te overleggen, maar dit is wat vechters over het algemeen dragen: met een gewicht van minder dan 120 lbs (55 kg) – 10-12 oz handschoenen voor training, 14oz voor sparring; gewicht 121-150lbs (55-68kg) – 12-14oz voor training, 16 voor sparring; met een gewicht van meer dan 151lbs (68kg) - 14-16oz voor training, 16-18oz handschoenen voor sparring.

De beste bokshandschoenen voor vrouwen zijn handschoenen gemaakt door Cleto Reyes en Winning, omdat die handschoenen worden geleverd met een handschoenenkastje dat niet te breed is en een strakke polssteun heeft, wat de beste veiligheid biedt voor kleinere handen. We hebben een diepgaand artikel over dit onderwerp, genaamd: 28 vrouwelijke boksers onthullen hun favoriete bokshandschoenen voor dames.

Hoofddeksels voor boksen en boksschoenen zijn musthaves voor elke bokser. Gebitsbeschermers, punchtrackers, wanten, bokszakken en nog veel meer - bekijk de volledige lijst met beste boksuitrusting hier

Bokshandschoenen, muay thai en MMA zijn verschillende sporten en hebben heel andere handschoenen nodig. De meest populaire merken (bijv. Hayabusa, Reyes, Twins) hebben mogelijkheden voor alle vormen van boksen. Lees ons bericht op Bokshandschoenen vs Muay Thai-handschoenen vs MMA-handschoenen om erachter te komen welke past bij uw behoefte

RDX, Hayabusa, Combat Sports, Venum, Everlast, Fairtex en UFC Pro maken enkele van de beste MMA-handschoenen. U kunt onze . lezen Beste MMA-handschoenenlijst hier

Hoewel je elk van de bovenstaande handschoenen kunt kiezen om je geliefde of vriend cadeau te doen, raden we je aan om te kijken naar wat voor soort bokshandschoenen zij de voorkeur hebben. We hebben een lijst met ideeën voor niet-bokshandschoenen die kan worden gebruikt om cadeau te doen

Er zijn preventieve methoden zoals het gebruik van handomslagen en drooghandschoenen om de stank in uw handschoenen te verminderen. Er zijn ook andere methoden, zoals het weken met zout water, de vriezermethode of het gebruik van handschoenhonden en ontsmettingsmiddelen. Lees voor meer informatie ons expertartikel over: hoe u uw bokshandschoenen schoonmaakt.

We raden ten zeerste aan om handschoenen te gebruiken die zijn ontworpen voor een bepaalde sport. Er zijn subtiele verschillen in het ontwerp van de handschoen die bij onjuist gebruik langdurige schade aan uw polsen en knokkels kunnen veroorzaken. We hebben een lijst bekeken van de beste kickbokshandschoenen hier

Bronnen: Interviews met experts, Sherdog-forum, Reddit, ervaring van experts

Wat is jouw favoriete paar bokshandschoenen? Laat het ons weten!

Vergelijkbare berichten

BoxingGlovesReviews is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma. U steunt onze kleine operatie door via deze website te kopen, aangezien wij een klein percentage van de omzet krijgen. Dank je!

26 Opmerkingen

    1. Hallo Sean, ja, ik heb Green Hill-handschoenen geprobeerd, maar het is lang geleden, dus ik kan er niet veel over zeggen. Ik weet dat ik het erg leuk vond hoe comfortabel ze waren. Hun kwaliteit leek goed. Al zou de polsondersteuning beter kunnen, omdat het niet veilig genoeg aanvoelde.

    1. Bedankt voor je reactie. Ik heb zojuist het artikel bijgewerkt: Rivaliserend model RS2V, Fairtex BGV1. Sorry voor het niet duidelijk maken in de eerste plaats.

      "Een merk dat ik hier misschien mis, is Adidas" - ik ben het ermee eens, er zijn veel goede merken die deze lijst niet hebben gemaakt: Adidas, Grant, Boon, enz. Helaas is het slechts een TOP 10.

      Ik moet waarschijnlijk nog een, grotere lijst maken 🙂 Nogmaals bedankt voor de feedback, het helpt veel!

  1. Ik heb de lijst achterstevoren bekeken! Ik dacht eerst dat de top de #1-plek was! Ik stond op het punt te zeggen: "Ik kan deze site niet serieus nemen, waarom winnen de HECK niet op de #1-plek!???" Helaas, dat zijn ze. Uitstekende handschoenen. Ik denk aan nog een paar Winsten; Ik ben een zwaargewicht en wil geen van mijn sparringpartners pijn doen, zelfs niet die van mijn maat, maar man wat zijn die dingen zout; toch, zou je kunnen zeggen hoe winnende TRAINING-handschoenen zich verhouden tot Grants en mogelijk de nieuwere Cleto Reyes EXTRA-trainingshandschoenen met padding?

    1. Bedankt voor de feedback. Je hebt gelijk Winnende handschoenen zijn absoluut de meest beschermende handschoenen die je kunt krijgen. Ik heb Grants nog niet geprobeerd, maar op basis van mijn onderzoek zijn ze een beetje te duur en de knokkelbescherming is niet zo goed als Winnings. Hoewel nieuwe Cleto Reyes Extra padding-handschoenen iets zijn dat ik heel graag wil proberen, omdat ze een extra bescherming aan de knokkels hebben toegevoegd. Laat het me weten als je ze eerst hebt geprobeerd!

  2. Ik heb 17 paar handschoenen, 11 zijn van verschillende merken…. Dat gezegd hebbende, ben ik altijd verrast om een paar merken op deze manier van de lijst te zien staan

    RAJA zijn zonder twijfel de beste handschoenen voor het geld en waarschijnlijk alleen vergeleken met Winning in termen van vakmanschap.

    Ook- Leone, Boon, Siam Tops zijn ook zeer fijn gemaakt.

  3. graag de beste professionele handschoenen zien die alleen worden gemaakt, geen sparende handschoenen. Echt geweldige paren van de beste professionele handschoenen die tegenwoordig worden gebruikt, zoiets als leer dat de duim aan de handschoen houdt, echt goede kwaliteit, ik ben elke dag op zoek naar het juiste paar, laat me alsjeblieft een grote enorme selectie, verschillende kleuren en het beste van de beste van de beste pro-handschoenen, laat me alsjeblieft zien kan niet wachten om te zien, ik hou alleen van strikhandschoenen, haat handschoenen met klittenband, laat me een grote verscheidenheid aan pro-bindhandschoenen zien, alsjeblieft, heel erg bedankt, Boston Charlie van Boxing Videos Plus op Facebook, bedankt voor je tijd en CONCIDERATIE voor je geweldige hulp als je me kunt helpen Nogmaals heel erg bedankt.

  4. Hallo. Ik kom momenteel uit Filipijnen. Er zijn hier beperkte merken bokshandschoenen die minder zijn dan $50. Als starter heb ik deze lijst met handschoenen:

    – Pretoriaans
    – Winderig
    – Titanen

    Ik kon geen recensie vinden van pretorian-handschoenen. Heeft iemand het geprobeerd? Bedankt

    1. Hallo Dan,

      Ik heb Pretorian zelf niet geprobeerd, maar van wat ik heb gelezen, zijn ze van vrij lage kwaliteit, tenminste die van synthetisch leer. Maar ze hebben ook echte leren handschoenen – ik neem aan dat die misschien beter zijn. Van die 3 merken zou ik zeker voor Windy gaan. Maar ik laat het je weten als ik nog iets over Pretorian-handschoenen vind.

      1. Hallo Manta's,
        Ik ben onlangs begonnen met boksen. Ik gebruik tweelinghandschoenen 14oz. Maar na elke bokssessie zie ik wat kneuzingen in mijn middelste tot rechter onderarm (ik ben rechtshandig/orthodox) plus mijn knokkels zijn pijnlijk en pijnlijk na de training, en ik vind deze 14oz echt een beetje zwaar voor mij omdat ik alleen weeg 70 kg.

  5. Hallo Manta's,
    Ik ben onlangs begonnen met boksen. Ik gebruik tweelinghandschoenen 14oz. Maar na elke bokssessie zie ik wat kneuzingen in mijn middelste tot rechter onderarm (ik ben rechtshandig/orthodox) plus mijn knokkels zijn pijnlijk en pijnlijk na de training, en ik vind deze 14oz echt een beetje zwaar voor mij omdat ik alleen weeg 70 kg.
    Wat kunt u aanbevelen? Moet ik d 12oz-handschoenen krijgen? Ik ben ook van plan om over te stappen op hayabusa
    Heel erg bedankt

    1. Hallo Aas,

      Ja, hoewel Twins zeer goed gewatteerd is, is de vulling behoorlijk hard. Ik voelde mijn knokkels ook elke keer als ik aan de zware tas werkte.

      Hayabusa Tokushu zijn geweldige trainings-/tashandschoenen, maar niet zo geweldig om te sparren. Maar als je op zoek bent naar lichtere handschoenen, denk ik dat je ze toch niet wilt gebruiken om te sparren.

      Nogmaals, als je je handschoenen alleen voor een tas of wanten wilt gebruiken, dan zijn 12oz-handschoenen meer dan genoeg. Houd er echter rekening mee dat een handschoen met een hogere oz normaal gesproken meer bescherming geeft aan je knokkels.

  6. Hey Mantis,

    Ik heb de meeste recensies gelezen die zeer diepgaand en gunstig zijn voor de lezer en ik weet dat velen van ons ze waarderen. Wat ze missen is een specifieke categorie voor elk om vergelijkingen te maken; prijsklassen (als een $300-handschoen zoals winnen kan niet worden vergeleken met een instapmodel $50 everlast-paar) en functionaliteit (zakhandschoen versus sparring in alleen boksen versus muay thai sparring versus handschoen voor alle doeleinden).

    Het is een paar jaar geleden dat ik voor het laatst heb getraind, maar nu ik weer tijd heb, begin ik er weer aan. Ik heb mijn nieuwe sparringspullen al gekocht, maar ik heb een paar handschoenen nodig, strikt voor zakwerk en bij voorkeur onder $100. Ik heb mijn knokkel verknoeid in een hockeygevecht (een helm slaan - echt slim) waarvoor een operatie nodig was en het geeft me nog steeds wat problemen, dus knokkel- / polsbescherming is behoorlijk belangrijk. Na veel onderzoek neig ik naar de titel Gel World Bag-handschoenen, maar heb niets om het mee te vergelijken in termen van de prijsklasse / het beoogde enige gebruik als zakhandschoen.

    BELANGRIJKSTE VRAAG: Ik weet dat je de beste bokshandschoenen hebt gemaakt onder $100, maar wat zou je aanbevelen voor onder $100, alleen voor gebruik op de zware tas?

    Bij voorbaat bedankt!!

    1. Hey Mike, bedankt voor je reactie en feedback, ik ben momenteel aan het onderzoeken hoe ik de gebruikerservaring kan verbeteren, en je suggesties helpen enorm.

      Om je vraag te beantwoorden: ik denk dat de meest betaalbare zakhandschoenen voor onder $100 Rival Elite zakhandschoenen zijn, vooral als je in Canada bent. Het lijkt een populaire keuze onder boksers. Maar als je op zoek bent naar iets betere kwaliteit, zou ik gaan voor Tokushu of R2C C17 (handschoenen in Japanse winnende stijl), en ik denk dat @Lobo het met me eens is. Ze gaan rond $80-120.

      Succes met je aankoop Mieke!

  7. Wat vind je van RDX Sports Bokshandschoenen. Ik zag dat sommige van hun handschoenen zeer hoge recensies hebben op Amazon. Bedankt voor de beoordeling. Ga zo door

  8. Hé, ik keek naar een paar nieuwe handschoenen voor 100 dollar. Ik keek in de titel en ik zag dat ze mexicaanse handschoenen hebben en vechtende veters, beide voor 100 dollar als je ze hebt geprobeerd, kun je me vertellen hoe ze bij elkaar passen en welke je zou liever

  9. HOI. Ik heb momenteel Titan-handschoenen 14oz ... Wat vindt u van mijn handschoenen, is deze van goede kwaliteit? Ik voel me echt op mijn gemak als ik deze handschoenen gebruik... Vertel me wat je ervan vindt.. TY

  10. Ik heb de meeste recensies gelezen die zeer diepgaand en gunstig zijn voor de lezer en ik weet dat velen van ons ze waarderen. Wat ze missen is een specifieke categorie voor elk om vergelijkingen te maken; prijsklassen (als een $300-handschoen zoals winnen kan niet worden vergeleken met een instapmodel $50 everlast-paar) en functionaliteit (zakhandschoen versus sparring in alleen boksen versus muay thai sparring versus handschoen voor alle doeleinden).

  11. Pingback: Kies en koop altijd de beste bokshandschoenen - Melanie Guay
  12. Sabas Supersoft love is the bomb ze waren 2 jaar geleden misschien niet relevant, maar nu wel! Ze zijn eigenlijk de houder van de titelriem voor de bokshandschoenwedstrijden die ze op YouTube doen, ze verslaan de winst, dus koop wat Sabas mooie handschoenen geweldige klantenservice Sabas Sabas Sabas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.