twee mannen die BJJ . beoefenen

Beste accessoires voor BJJ: Expert Review 2022

Als je je BJJ-carrière een vliegende start wilt geven, is dit artikel een one-stop-shop die je zal helpen de beste accessoires voor BJJ te kiezen die nodig zijn om een daverend succes in de sport te worden. BJJ of Braziliaans Jiu-Jitsu is een van de snelst groeiende sporten ter wereld. Om het een sport te noemen is een verkeerde benaming omdat BJJ een manier van leven is. Het kost jaren van discipline en training om de sport onder de knie te krijgen en het is het absoluut waard. Wat je buiten de mat doet, is soms veel belangrijker dan wat je erop doet. Het beoefenen van de sport maakt je rustiger, sterker en verbetert je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Dit is niet een van die sporten waar je om de paar jaar een nieuw niveau van riem kunt verdienen. Zwarte band kan tussen de 8 en 12 jaar duren. Maar als je het eenmaal hebt, zul je je een ander mens voelen.

BJJ heeft toewijding en doorzettingsvermogen nodig, eigenschappen die je overdraagt aan andere aspecten van het leven, zoals werk en gezin. Het goede nieuws is dat BJJ meer tijd en energie nodig heeft dan geld. Dat gezegd hebbende, loont het altijd om te investeren in de juiste accessoires tijdens het beoefenen van een sport.

Beste accessoires voor BJJ: lijstoverzicht

Beste BJJ-kniebeschermer
McDavid 410 kniebeschermer
$23.86

McDavid kniebeschermers zijn een van de meest geprefereerde merken van BJJ-atleten. Ze kunnen precies zijn wat je nodig hebt om je knieën te beschermen tegen blessures en pijn bij BJJ-sport, omdat het vaak gaat om duiken op de grond en knielen.

Deze kniebeschermers bieden comfortabele dempende bescherming die het kniegewricht beschermt tegen schokken met de grond. Bovendien verlicht het de belasting van langdurig knielen.

De McDavid-kniebeschermers bieden gezellige bescherming in een elastische hoes die zacht, ademend en onopvallend is, waardoor ze perfect zijn voor impact van lichaam tot grond en duiken op de baan.

Deze stevige kniebeschermers zijn gemaakt van stevige materialen, waardoor ze zeer duurzaam en duurzaam zijn. Ze zijn ook heel gemakkelijk te gebruiken en krijgen van de meeste mensen hoge beoordelingen.

Voordelen:
  • Geweldige kwaliteit
  • Perfect voor knieondersteuning
nadelen:
  • Minder duurzaamheid
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 12:44 uur GMT
Beste BJJ-oorbeschermer
Roar Wrestling Ear Guard
$22.99

De Roar Wrestling Ear Guard lijkt in het begin misschien vreemd, maar biedt uitstekende bescherming en is vooral nuttig voor BJJ. Deze zijn speciaal gebouwd om de oren van een BJJ-jager te beschermen tegen schade.

De oren zijn bijzonder kwetsbaar in BJJ-gevechten. BJJ-gevechten kunnen veel schade aan de oren veroorzaken, wat een veelvoorkomend doelwit is voor schoten.

Deze oorbeschermers van EVA-schuim zijn speciaal ontwikkeld met het oog op gehoorbescherming. Je kunt ongehinderd worstelen dankzij de uitgebreide bescherming, die andere kwetsbare plekken hetzelfde niveau van veiligheid biedt als de oren.

De Roar Wrestling Ear Guard is duurzaam genoeg om je oren te beschermen tegen alles wat worstelen met zich mee kan brengen. Ze hebben extra grote openingen voor ademend vermogen en luchtstroom, en ze zullen zelfs na langdurig gebruik niet verslijten.

Voordelen:
  • Zeer comfortabele pasvorm
  • Biedt extra vulling
nadelen:
  • Maat en pasvorm kunnen een probleem zijn
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 12:30 GMT
Beste BJJ Rash Guards
Elite Sports Rash Guards
$24.99 $19.99

Tijdens het worstelen helpt de Elite Sports BJJ Rash Guard je spieren flexibel en je lichaam warm te houden. Ze zijn er in verschillende stijlen en neutrale kleuren. Ze dienen ook als extra huidbescherming tegen krassen en brandwonden.

Deze rash guards zijn gemaakt van spandex en polyester, twee stoffen die helpen bij het absorberen van zweet voordat het in je gi sijpelt. Dit remt eventuele bacteriegroei en houdt je comfortabel en schoon.

De emblemen en afbeeldingen van de Elite Sports BJJ Rash Guard zijn allemaal gesublimeerd, zodat de kleuren in de stof zijn geïntegreerd in plaats van achteraf te worden toegevoegd. Dit betekent dat de ontwerpen hun frisheid moeten behouden, zelfs na veelvuldig wassen van de rash guard.

Een fantastische eigenschap is dat Elite's rash guards een zeer stevige grip om je middel bieden en een elastische band aan de onderkant hebben die bedoeld is om hem onder je buik of tegen je heupen te houden.

Voordelen:
  • Langdurig en duurzaam
  • Zeer lichtgewicht
nadelen:
  • Slechte kwaliteit stiksels
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 12:25 uur GMT
Beste BJJ-oefenmat
RitFit verbeterde trainingsmat
$165.99

De RitFit opvouwbare oefenmatten worden door de meeste BJJ-jagers gebruikt vanwege hun kracht, lange levensduur en uitzonderlijke prestaties. Deze mat is zeer eenvoudig te verplaatsen en te dragen dankzij het handvatontwerp aan beide zijden.

Door zijn hoge dichtheid is de RitFit Folding Oefenmat perfect voor BJJ training. Het biedt isolatie tegen koude ondervloeren en beschermt de ondervloer ook tegen schade veroorzaakt door vallende gewichten.

Met zijn duurzame en extra dikke vulling is deze mat gebouwd om maximaal comfort en ondersteuning te bieden voor gymnastiek en planken, waardoor je houdingen met meer stabiliteit en voor een langere duur kunt behouden.

Daarnaast vouw je de mat bij thuisgebruik eenvoudig en snel uit en berg je hem gemakkelijk op in je kast. Het is stevig genoeg om zware apparatuur te ondersteunen en helpt het geluid van rinkelende vrije gewichten te dempen.


Voordelen:
  • Makkelijk op te vouwen
  • Waar voor je geld
nadelen:
  • Niet erg veerkrachtig en onderhevig aan slijtage
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 12:19 uur GMT
Beste BJJ-sporttas
Elite Sports Warrior-sporttas
$59.99

De Elite Sports BJJ Duffle Bag is een hoogwaardige tas gemaakt van synthetisch materiaal met een topsluiting die redelijk geprijsd is. De tas heeft een sterk, uitbreidbaar ontwerp en is een fantastische optie voor BJJ.

Een van de beste goedkope converteerbare sporttassen op de markt, de Elite Sports BJJ Duffle Bag is met grote zorg gemaakt. Door het gebrek aan stevigheid en het flexibele ontwerp zijn deze tassen zeer geschikt voor het vervoeren van sportartikelen.

Je hebt een verscheidenheid aan ruime vakken voor al je BJJ-accessoires. Het kan worden gedragen als een normale tas of worden uitgebreid tot een plunjezak. Met deze tas krijg je veel voor niet veel geld


Voordelen:
  • Grote flexibiliteit
  • Veel ruimte in de tas
nadelen:
  • Ritsen van slechte kwaliteit
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 05:15 uur GMT
Beste BJJ-shorts
Sanabul Essential BJJ-trainingsshort
$19.99

BJJ-shorts zijn een soort kleding die mensen vaak dragen tijdens het sporten. Hoewel BJJ-shorts door veel verschillende bedrijven worden geproduceerd, zijn de Sanabul Essential BJJ-trainingsshorts behoorlijk populair.

Veel lessen lichamelijke opvoeding over BJJ op de middelbare school en de middelbare school vereisen BJJ-shorts tijdens het oefenen. Deze shorts zijn een geweldige optie vanwege hun langere lengte dan andere bedrijven. Ze zijn gemaakt van nylon dat het meeste gemak en comfort biedt.

Door de grootte van de klittenbandsluiting en haak, en de stijfheid van de tailleband, irriteert het materiaal je huid niet. Deze short is iets langer en valt net boven de knie. Last but not least, deze shorts hebben stevige versterkte stiksels, dus denk niet dat hun betaalbare prijs hun kwaliteit aangeeft.


Voordelen:
  • Comfortabele pasvorm
  • Werkt prima voor training
nadelen:
  • De snaren kunnen gemakkelijk naar buiten komen en zijn moeilijk terug te plaatsen
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 12:15 uur GMT
Beste BJJ-riem
Fuji BJJ-riem
$25.19 $15.95

De Fuji Premium BJJ Belt is een behoorlijk sterke riem die bestand is tegen ernstig misbruik. Het kan een paar keer per week worden gedragen en gaat nog steeds 1-2 jaar mee. Het is ongelooflijk duurzaam en kan lang zijn vorm behouden.

Deze BJJ-riemen zijn erg stevig en blijven ook na het wassen goed zitten. Als je het in een verwarmde omgeving of in heet water zet, kan het iets krimpen, maar dit is natuurlijk. Met deze BJJ-riem kun je de jiu jitsu belt-rangbalk van je keuze erop zetten.


Voordelen:
  • Grote stevigheid
  • Waar voor je geld
nadelen:
  • De kleur kan eraf komen bij veelvuldig wassen
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 12:05 uur GMT
Beste BJJ-hoofduitrusting
Sanjoin BJJ Hoofduitrusting
$18.99

De Sanjoin Headgear dient om de schadelijke effecten van hoofdbotsingen, die een intrinsiek onderdeel zijn van de sport, te verminderen. Het beschermt je hoofd en gezicht, dankzij de schokabsorberende technologie met dura-impact en demping.

De beste schokabsorptie wordt geleverd door de schuimsparring met dubbele dichtheid die je kin en wangen beschermt. De wangbeschermers vergroten je zichtbaarheid en maximaliseren de veiligheid. De zweet- en waterdichtheid biedt optimaal comfort.

De hoogte en grootte van de Sanjoin Headgear is verstelbaar en geschikt voor verschillende hoofdmaten. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is lichtgewicht en robuust. Het is ook gemakkelijker te onderhouden en schoon te maken.

Met gebogen wangbeschermers om het gezicht te beschermen, een gladde voorgevormde vorm en een lus- en haaksluitsysteem, is dit BJJ-hoofddeksel zeer veilig en comfortabel.


Voordelen:
  • Lichtgewicht en beschermend
  • Makkelijk te gebruiken
nadelen:
  • Misschien niet voor iedereen geschikt
Bekijk Deal Koop op Amazon
25-11-2022 12:10 uur GMT

Over BJJ

Braziliaans jiu-jitsu is een vechtkunst die vroeg in de 20e eeuw in Rio de Janeiro, Brazilië arriveerde als een krijgskunst die was afgeleid van het Japanse Kodokan Judo. Het kreeg snel bekendheid en breidde zich uiteindelijk uit naar andere landen in Latijns-Amerika en de rest van de wereld. Het is nu een van de meest beoefende vechtsporten ter wereld. BJJ is ook een van de snelst groeiende sporten ter wereld.

Het basisdoel van Braziliaans Jiu Jitsu is dat een klein persoon zich effectief kan verdedigen tegen een groter en sterker persoon. BJJ legt de nadruk op het beheersen van een tegenstander door middel van worstelen in plaats van slaan met de populaire methoden van choke hold en joint lock. Sommige andere methoden zoals sweeps, trips en worpen kunnen ook worden gebruikt.

Het belangrijkste principe van BJJ is om de tegenstander naar de grond te brengen en hem onder controle te houden met behulp van effectieve gevechtstechnieken, zoals worpen, grijpen met hefbomen en dislocaties, en neerhalen. Een van de beste eigenschappen van BJJ is het aanpassingsvermogen aan de fysieke beperkingen van de leerling; het enige dat nodig is, is doorzettingsvermogen. BJJ kan door zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd worden beoefend.

Veel van de technieken die in BJJ worden gebruikt, zijn ook te vinden in MMA-evenementen die over de hele wereld worden gehouden, maar BJJ-kunst heeft zijn eigen regels voor competitie. BJJ is een van de meest gebruikte sporten in de beoefening van gemengde vechtsporten, het is een van de meest complete contactsporten vanwege de toepassing van een breed scala aan technieken.

Waarom is het belangrijk om de beste accessoires voor BJJ te kopen?

Een van de belangrijkste aspecten van het voorkomen van blessures bij BJJ is het gebruik van de juiste beschermingsmiddelen. Het is erg belangrijk om de beste accessoires voor BJJ in handen te krijgen en kan dienen als een metgezel om u te helpen bij uw streven naar uitmuntendheid.

Het niet dragen van de juiste uitrusting bij ruige sporten kan behoorlijk gevaarlijk zijn en u kunt zelfs in het ziekenhuis belanden. Daarom is het gebruik van de juiste accessoires van cruciaal belang om ernstige verwondingen te voorkomen of op zijn minst de ernst van eventuele verwondingen te verminderen.

Het dragen van de juiste uitrusting verkleint het risico om gewond te raken aanzienlijk, zodat u zich kunt concentreren op het spel en u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke ongelukken. Welke sport je ook leuk vindt, jezelf beschermen tegen mogelijke bedreigingen moet prioriteit hebben.

Een ander aspect dat van invloed is op welke accessoires je moet dragen, is je vechttechniek. Zo is het voor brawlers niet aan te raden om de dunste accessoires te dragen omdat dat erg gevaarlijk kan zijn.

De coach van elk team, evenals de individuele deelnemers zijn verantwoordelijk voor het aandacht besteden aan deze instructies om ervoor te zorgen dat de juiste beschermingsmiddelen worden gedragen.

Omdat de risico's hetzelfde zijn, of het nu een spel is dat in oefensessies wordt gespeeld of een spel dat in een echte competitie wordt gespeeld, moet de juiste beschermingsuitrusting worden gedragen, ongeacht of het een schijnspel, een echt evenement of gewoon voor de lol is.

Overzicht

Sportaccessoires zijn in de loop van de tijd veranderd omdat extra beschermende kleding nodig is geworden om blessures te voorkomen. Elke keer dat een sport wordt beoefend, moeten beschermende uitrusting zoals huidbeschermers, oorbeschermers en kniebeschermers zo nodig worden gedragen.

Omdat het lichaam van elke persoon uniek is, past elk accessoire hem anders. Daarom moet men dragen wat voor hen het meest veilig en comfortabel is.

Velen zullen beweren dat sportaccessoires niet het hele lichaam kunnen beschermen en alleen dienen om de buitenhuid te beschermen. Zelfs als dat het geval is, moet je vechtsportaccessoires gebruiken om dat gevaar te verminderen.

Het doel van BJJ is tenslotte om plezier te hebben en gewond raken kan je er enkele weken of langer van weerhouden. Bovendien zal het dragen van de juiste accessoires je in die geestruimte brengen waar je je praktijk serieus neemt en je een professional voelt. Ik hoop dat je deze lijst met beste accessoires voor BJJ nuttig vond, en ik wens je het allerbeste op je reis als BJJ-atleet.

Over het algemeen zijn een rash guard, een korte broek en een t-shirt oké. Draag zoveel mogelijk niets met wijde stoffen en riemlussen. Je moet echter een Braziliaanse Jiu-Jitsu Gi kopen als je besluit dat BJJ is wat je wilt oefenen en blijft oefenen

Voor mensen die zo vaardig mogelijk willen worden in Braziliaans Jiu Jitsu, is vier dagen per week het aanbevolen aantal dagen. Op elk van de vier dagen moet je sparren, boren en trainen. Dit geeft je genoeg tijd om elke taak de nodige aandacht te geven terwijl je een rustdag opzij zet

Als je geen specifieke BJJ- of grappling-uitrusting hebt, kun je gewone sportkleding dragen. Draag geen kleding met knopen, ritsen of andere scherpe voorwerpen die uw training kunnen belemmeren of u kunnen verwonden.

We hebben een gedetailleerd artikel over dit onderwerp geschreven, alstublieft lees hier

We raden ten zeerste aan om de juiste accessoires te gebruiken die worden aanbevolen voor de sport. Hoewel de verschillen misschien onbeduidend lijken, kan het over een lange periode een wereld van verschil maken. Als u op zoek bent naar beste MMA-handschoenen, kijk dan op onze gedetailleerde beoordeling hier

Vergelijkbare berichten

BoxingGlovesReviews is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma. U steunt onze kleine operatie door via deze website te kopen, aangezien wij een klein percentage van de omzet krijgen. Dank je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.